تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

نامزد خاشقجی: جمال زندگی‌اش را برای آزادی عربستانی‌ها فدا کرد

خدیجه چنگیز، نامزد جمال خاشقجی، روزنامه‌ نگار ناپدید شده عربستانی در اظهاراتی جدید گفت‌: جمال مردی ملی گرا بود و عربستان را بیش از هر جای دیگری دوست داشت.

کد خبر: ۱۲۱۶۳
۰۹:۲۷ - ۲۲ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - خدیجه چنگیز در گفت‌وگو با روزنامه‌ نیویورک تایمز اظهار کرد: با این حال جایی برای جمال در کشورش باقی نمانده بود و او با دو چمدان از این کشور در حالی فرار کرد که سرکوب شدیدی علیه چهره‌های فرهنگی و فعالان منتقد محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان آغاز شده بود. جمال از عربستان فرار کرد زیرا فرار را تنها راه برای بیان‌ افکارش بدون خدشه دار شدن عزتش می‌دانست.

نامزد خاشقجی گفت‌: زمانی که مردم او را به عنوان مخالف ریاض معرفی می‌کردند او با این تعبیر مخالفت می‌کرد و می‌گفت: من یک روزنامه‌نگار مستقل هستم. برای خدمت به کشورم تلاش می‌کنم.

وی افزود: اگر این درست باشد که جمال جان خود را از دست داده، او "شهید" محسوب می‌شود و این اتفاق ضربه‌ای به هر انسانی است که وجدان و اخلاق دارد و تنها محکومیت این اتفاق کافی نخواهد بود و باید کسانی که او را به قتل رسانده‌اند، محاکمه شوند.

همسر خاشقجی در ادامه‌ تاکید کرد: جمال خاشقجی علیه سرکوب فعالان صحبت می‌کرد و زندگی خود را برای تحقق خواسته آزادی مردم عربستان فدا کرد.

خدیجه چنگیز همچنین در روز تولد ۶۰ سالگی همسرش گفت‌: در این روز افرادی مانند جمال متولد خواهند شد و افکار و ایده‌های او در سراسر جهان بازتاب خواهد داشت و در نهایت ستمکاران و مستبدان جهان هزینه اشتباه‌های خود را خواهند داد.

خدیجه گفت‌: در صورتی که حضورم در کاخ سفید در تلاش‌ها برای مشخص شدن سرنوشت جمال نقشی داشته باشد، به پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای حضور در کاخ سفید فکر خواهم کرد.

او در پایان بار دیگر از مسؤولان عربستان خواست سرنوشت جمال را روشن کنند. خدیجه گفت‌: رسما از عربستان خواسته‌ام سرنوشت همسرم را روشن کنند.‌
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر