تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حزب الله: اجازه سازش لبنان با اسرائیل را نمی‌دهیم

رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد: دستور‌هایی از سوی پادشاهان و امرا رسید که همه (کشور‌های اسلامی) باید مسیر عادی سازی و سازش با اسرائیل را طی کنند، اما آیا در این منطقه و در این دنیا یک انسان عاقل تصور می‌کند که ما بپذیریم که لبنان در مسیر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی قرار بگیرد.

کد خبر: ۱۲۱۰۷۸
۱۴:۴۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

حزب الله لبنان

دیدارنیوز: رئیس شورای اجرایی حزب‌الله ضمن مخالفت حزب الله با مساله سازش با رژیم صهیونیستی اعلام کرد: عده‌ای هر روز و هر ساعت با راه‌اندازی کمپین‌های گمراه کننده سیاسی، رسانه‌ای و روانی، دروغ‌ها و اتهامات ناروا در رسانه‌ها منتشر می‌کنند تا مقاومت هم به صف سازشگران بپیوندد.

«سید هاشم صفی‌الدین» رئیس شورای اجرایی حزب الله امروز (یک شنبه) در سخنانی در مراسم ختم شیخ "حاتم اسماعیل" از علمای لبنان در حسینیه منطقه "دیر قانون" تاکید کرد: دستور‌هایی از سوی پادشاهان و امرا رسید که همه (کشور‌های اسلامی) باید مسیر عادی سازی و سازش با رژیم صهیونیستی را طی کنند، اما آیا در این منطقه و در این دنیا یک انسان عاقل تصور می‌کند که ما بپذیریم که لبنان در مسیر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی قرار بگیرد، به خصوص که اسرائیل غاصب دست به کشتار و ویرانی زد و ما را هدف قرار داد و ما را به نفت و آب و خاک و سرزمین و حاکمیتمان تهدید کرد؟

وی افزود: عده‌ای (در لبنان) هر روز و هر ساعت با راه‌اندازی کمپین‌های گمراه کننده سیاسی، رسانه‌ای و روانی، دروغ‌ها و اتهامات ناروا علیه مقاومت در رسانه‌ها منتشر می‌کنند تا مقاومت به صف سازشگران بپیوندند.

به گزارش العهد، صفی‌الدین در بخشی دیگر از سخنان خود در خصوص اوضاع داخلی لبنان نیز تصریح کرد: در لبنان اختلاف نظرات مختلفی وجود دارد و ما اذعان داریم که دیدگاه ما با کسانی که به دنبال بررسی مسایل مالی و اقتصادی با رویکرد گذشته هستند، متفاوت است؛ جای تعجب است که چرا برخی در لبنان دوباره ما را به اتخاذ همان سیاست‌های گذشته فرا می‌خوانند، این در حالی می‌باشد که همگان اعتراف دارند که سیاست‌های غلط مالی و اقتصادی اعم از بانکی و غیربانکی باعث شده که لبنان در لبه پرتگاه قرار بگیرد.

رئیس شورای اجرایی حزب الله در پایان تأکید کرد که لبنان باید به خود تکیه کند، ارتش ملی آن قوی و مستقل و همچنین اقتصادش ملی و مستقل باشد، نه اینکه مورد طمع بانک‌ها یا طمع مفسدان سیری ناپذیر قرار گیرد؛ از این رو درست نیست کسی از ما بخواهد که دوباره به همان تجربه برگردیم و این یکی از اصلی‌ترین نقاط اختلاف ما با آنهاست.

منبع: ایرنا
برچسب ها: حزب الله
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی