
با اعلام رسمی وزیر خارجه عمان صورت گرفت
فوری/ مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد/ ایران: تعویق به پیشنهاد عمان بود
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در رم ایتالیا که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشتماه برگزار شود، به تعویق افتاد.
لتا منگیشکر یکی از سرشناسترین و مورد احترامترین خوانندگان هند در ۹۲ سالگی بر اثر عوارض بیماری کرونا از دنیا رفت.
دیدارنیوز ـ لتا منگیشکر که ۲ ماه پیش بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده بود، درگذشت. این خواننده سرشناس در بیش از نیم قرن فعالیت هنری فراتر از ۳۰ هزار آهنگ به زبانهای گوناگون اجرا کرد.
او با آثارش در سینمای بالیوود به شهرتی فراگیر در هند رسیده و به نمادی ملی تبدیل شده بود. به این ترتیب صدای او در دهههای طولانی بر چهره بسیاری از ستارگان زن سینمای بالیوود نشست.
البته فعالیت او محدود به بالیوود نماید و برای نمونه یکی از آهنگهای او برای استفاده در فیلم «درخشش ابدی یک ذهن پاک» با بازی کیت وینسلت و جیم کری انتخاب شد.
این خواننده نامدار در سال ۲۰۰۱ بالاترین نشان شهروندی هند، بهارات راتنا را دریافت کرد.