تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تجهیز همه مشترکان بزرگ برق به کنتور هوشمند تا پایان سال جاری

مدیرکل هوشمندسازی و فناوری نوین توانیر گفت: تا پایان امسال تمامی مشترکان باقیمانده در صنعت، کشاورزی، ادارات و بخش‌های بزرگ تجاری، مجهز به کنتور هوشمند شده و مشترکان پرمصرف بخش خانگی نیز تا پایان تابستان کنتور‌های هوشمند را دریافت خواهند کرد.

کد خبر: ۱۲۰۸۸۰
۱۱:۵۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

تجهیز همه مشترکان بزرگ برق به کنتور هوشمند

دیدارنیوز ـ هادی مدقق در گفت و گویی تلویزیونی، با اشاره به تعداد کنتور‌های هوشمند نصب شده در کشور اظهار کرد: در حال حاضر برای یک میلیون مشترک، کنتور هوشمند نصب شده است که عمده این مشترکان در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، ادارات و مشترکان بزرگ تجاری است و بخشی از مشترکان خانگی نیز از این کنتور‌های نسل جدید استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به انواع کنتور‌های برق تصریح کرد: اولین نسل کنتور‌های مورد استفاده همان کنتور‌های الکترومکانیکی است که از سال ۱۳۸۴ خط تولید و واردات آن متوقف شد.

مدقق با بیان این که نسل دوم کنتورها، دیجیتال هستند، ادامه داد: از سال ۱۳۸۴ تاکنون نزدیک به ۲۰ میلیون کنتور دیجیتال نصب شده است که برخی از مشترکان به اشتباه این کنتور‌های دیجیتال را هوشمند می‌دانند، اما در حقیقت نسل سوم همراه با توسعه فناوری ارتباطات که در دنیا مورد استفاده قرار گرفته است، به عنوان کنتور‌های هوشمند محسوب می‌شوند که از امکانات آن می‌توان به دریافت و تبادل اطلاعات از طریق مودم برای رصد و ارائه گزارش لحظه‌ای به مشترکان اشاره کرد.

مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر یادآور شد: ایران در دسته اولین کشور‌های منطقه بود که این طرح را شروع کرد، اما هنوز در سطح وسیعی برای مشترکان نصب نشده است. هم اکنون شرکت‌های تولیدکننده نسل سوم کنتور از حمایت‌های فنی و فضای کسب و کار توسط توانیر بهره‌مند شده‌اند و خط دانش فنی و نرم افزاری آن کاملاً بومی سازی شده است. کنتور‌های هوشمند برای افزایش کیفیت برق‌رسانی طراحی شده است که با کنترل و بررسی ولتاژ شبکه از بسیاری از صدمات به وسایل برقی جلوگیری خواهد کرد.

مدقق با بیان اینکه نصب کنتور‌های هوشمند همراه با مودم ساخت داخل، برای مشترکان تک فاز خانگی و تجاری حدود ۷۵۰ هزار تومان هزینه دارد که بر اساس بودجه ۱۴۰۰، مشترکان می‌توانند هزینه این کنتور‌ها را در اقساط ۲۴ ماهه بپردازند، گفت: برای مدیریت مصرف در ادارات دولتی مقرر شده است که میزان مصرف این سازمان‌ها پس از پایان زمان اداری به ۱۰ درصد میزان مصرف آن‌ها محدود شود.

وی با اشاره به برنامه کوتاه مدت توانیر برای جایگزینی کنتور‌های هوشمند در شبکه اظهار کرد: تا پایان امسال تمامی مشترکان باقیمانده در صنعت، کشاورزی، ادارات و بخش‌های بزرگ تجاری مجهز به کنتور هوشمند شده که با توجه به سهم مصرف آن‌ها می‌توان ۵۵ درصد مصرف برق شبکه برق را مدیریت کرد.

به گفته مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر در ادامه این برنامه، مشترکان پر مصرف خانگی نیز تا تابستان سال آینده کنتور هوشمند دریافت خواهند کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بحران برق
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر