تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان خبرداد؛

توسعه ظرفیت انبارش ۳۰۰ هزار تُن مواد اولیه در فولاد اکسین/کنترل نوسانات بازار با افزایش ظرفیت انبارش

مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان مهم‌ترین اتفاق در سال جاری در این بخش را توسعه ظرفیت انبارش ۳۰۰ هزار تُن مواد اولیه دانست و گفت: هرگاه مواد اولیه به میزان کافی در انبارها موجود باشد می‌توان نوسانات بازار را کنترل و وابستگی به عوامل بیرونی را کمتر کرد.

کد خبر: ۱۲۰۷۲۷
۱۲:۴۲ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰

توسعه ظرفیت انبارش ۳۰۰ هزار تُن مواد اولیه در فولاد اکسین/کنترل نوسانات بازار با افزایش ظرفیت انبارش

به گزارش دیدارنیوز خوزستان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، امروز سه شنبه پنجم بهمن‌ماه امین ویسی نژاد مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان اظهار کرد: واحد سفارشات و انبارها از پنج قسمت مواد اولیه، محصول، محصولات فرعی، قطعات و کالا و قسمت سفارشات و کنترل موجودی تشکیل شده است.

وی افزود: انبارهای مواد اولیه وظیفه دریافت، برش، تحویل اسلب به خط تولید را بر عهده دارند و انبارهای محصول دریافت محصول از خط تولید، انبارش و در نهایت ارسال محصول به مشتری را انجام می‌دهند.

ویسی نژاد گفت: در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در مجموع ظرفیت جهت انبارش تقریبی ۳۰۰ هزار تُن مواد اولیه با احداث ۲ انبار جدید در محوطه فولادسازی و ضلع شمالی شرکت و ۳ دستگاه ریچ استاکر جهت دریافت و انبارش مواد اولیه ایجاد کردیم.

وی ادامه داد: در حوزه محصول مطابق سالیان گذشته سعی کردیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن محصول را به مشتری ارسال کنیم و خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود نداشت.

مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان عنوان کرد: تاکنون ظرفیت انبارش ۱۴ هزار کالا در شرکت ایجاد شده و به بهترین شکل ممکن نگه‌داری می‌شوند. همچنین ظرفیت سازی انبارش کالاهایی که نیاز به نگه‌داری در انبار سرد دارد با ایجاد یک انبار سرد جدید در انبار مرکزی نیز ایجاد شده و انبار شیمیایی توسعه و استاندادسازی شد.

وی بیان کرد: نیروهای کل مجموعه انبارها ۱۲۰ نفر هستند که بخشی از آن‌ها کار برش اسلب و بسته بندی را به شکل برون سپاری انجام می‌دهند که ۷۰ نیروی مستقیم شرکت و مابقی نیروی پیمانکار هستند.

ویسی نژاد اضافه کرد: یک مورد در بحث توسعه انبارها ایجاد یک انبار جدید جهت افزایش ظرفیت انبارش سر ورق ها به میزان ۱۰ هزار تُن می باشد که کارهای طراحی آن انجام شده و در حال برگزاری مناقصه می باشد.

وی ادامه داد: همچنین در موضوع کنار ورق ها که یکی از محصولات فرعی می باشد با ایجاد ۲ انبار جهت انبارش کناره ورق ها ظرفیت انبارش ۱۵ هزار تن ایجاد گردید.

مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان افزود: شاخص‌ترین اتفاق در این حوزه توسعه ظرفیت انبارش ۳۰۰ هزار تن مواد اولیه است چرا که هر گاه مواد اولیه به میزان کافی داشته باشیم می‌توانیم نوسانات بازار را کنترل و وابستگی به عوامل بیرونی را کمتر کنیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها