تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

ضرب العجل زمانی به شهرداری برای ساماندهی و کنترل سگ‌های ولگرد

رئیس شورای شهر اهواز گفت: ضرب العجل زمانی به شهرداری و سایر دستگاه‌های مرتبط به منظور ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بلاصاحب در اهواز داده شد.

کد خبر: ۱۲۰۷۱۴
۱۱:۱۳ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: سیاوش محمودی رئیس شورای شهر اهواز گفت: حضور سگ‌های بلاصاحب مربوط به ایام اخیر نیست بلکه سال‌ها در اهواز وجود دارد، ساماندهی این سگ‌ها توسط شهرداری از ابتدای روی کار آمدن شورای ششم مورد تاکید بوده است.

به گفته او به دلیل عدم کنترل در سال‌های گذشته امروز وضعیت و جمعیت این سگ‌ها به حدی رسیدی که سبب آزار و اذیت شهروندان اهوازی شده است. بر اساس آمار بهداشت اهواز در شش ماه نخست سال هزار و ۶۰۰ گزیدگی است که اکنون به میزان بسیار بیشتری رسیده است چرا که هر روز شاهد چنین موضوعاتی هستیم.

این مقام مسئول گفت: افرادی که دوستدار و حمایت کننده حیوانات هستند بدانند راه و ابزار حمایت، حضور این حیوانات در شهر نیست و با حضور خود عامل ایجاد خسارات جبران ناپذیری شوند، به دلیل اهمال کاری، احساسات و موضوعاتی که جایگاهی ندارد، جان یک شهروند گرفته شده است.

 دوستداران حیوانات اگر تمایل به همکاری در این حوزه دارند، راهکار حمایت از سگ‌های بلاصاحب بیرون از شهر و در محلی که شهرداری آماده کرده است، در انتقال این سگ‌ها همکاری کرده و حمایت خود را پس از آن داشته باشند.

اقدامات شهرداری در زمینه ساماندهی سگ‌های بلاصاحب تداوم نداشته است، در دوره‌های مختلف وقتی شهرداران پیگیر بوده سازماندهی انجام می‌شد، اما پس از آن کار رها می‌شود.

شهرداری‌های مناطق، سازمان مدیریت پسماند و فرمانداری با حضور خود یک بار برای همیشه سگ‌های بلاصاحب ساماندهی شوند و سلامت به زندگی مردم برگردد.

انتهای پیام/م

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی