تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

پشت پرده جاسوسی‌های اسرائیل در لبنان چیست؟

به نوشته رای‌الیوم، اکثریت قریب به اتفاق تلاش‌های اسرائیل برای نفوذ به مقاومت لبنان با وجود تلاش‌های فراوان این رژیم در ۳۰ سال گذشته ناکام مانده است.

کد خبر: ۱۲۰۶۱۳
۱۲:۱۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

جاسوسی

دیدارنیوز: یک رسانه فرامنطقه‌ای کشف و انهدام ۱۷ شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی در لبنان را دستاوردی بزرگ برای این کشور دانست.

روزنامه فرامنطقه‌ای رای‌الیوم در سرمقاله خود به بررسی موضوع انهدام بزرگترین شبکه جاسوسی رژیم‌صهیونیستی در لبنان پرداخته و نوشت: «عباس الحلبی» سرپرست وزارت اطلاع‌رسانی لبنان روز دوشنبه از انهدام یک شبکه جاسوسی رژیم اشغالگر صهیونیستی در لبنان خبر داده و اعلام کرد که بیش از ۲۰ نفر از جاسوسان رژیم صهیونیستی در لبنان دستگیر شده‌اند.

رای‌الیوم افزود: کشف و انهدام این شبکه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی در لبنان، در شرایط دشوار سیاسی و اقتصادی که این کشور از سر می‌گذراند دستاورد بزرگی برای سرویس امنیتی لبنان محسوب می‌شود و همچنین تاکید می‌کند که علی‌رغم تسریع روند عادی سازی برخی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی، اما لبنان همچنان این رژیم را دشمنی اشغالگر و نژادپرست می‌داند.

این رسانه ادامه داد: البته ما از کشف شبکه‌های جاسوسی اسرائیل در لبنان با این تعداد تعجب نمی‌کنیم؛ چرا که دشمن اسرائیلی همواره لبنان را در صدر اهداف خود قرار داده و پشت پرده همه توطئه‌هایی که به دنبال فتنه‌افروزی در میان لبنانی‌ها و کشاندن این کشور به جنگ داخلی است، قرار دارد. در این میان حزب الله و نیرو‌های مقاومت وابسته به آن با زرادخانه موشکی عظیم خود متشکل از ۱۵۰ هزار موشک در ابعاد و برد‌های مختلف و همچنین تجربه‌های رزمی و عملیاتی که در جریان جنگ‌های سوریه، عراق و لبنان به دست آورده‌اند تهدید بزرگی برای موجودیت رژیم اشغالگر صهیونیستی محسوب می‌شوند؛ رژیمی که در جنگ‌های سال ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ با حزب الله، شکست‌های سنگین و تحقیرآمیزی متحمل شد و به همین دلیل تلاش‌های جاسوسی خود را در لبنان افزایش می‌دهد.

این روزنامه فرامنطقه‌ای ادامه داد: ما با سخنان «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان موافقیم که گفت «کشف و انهدام این شبکه‌های جاسوسی بار دیگر اهمیت امنیت پیشگیرانه و هماهنگی بین سازمان‌های مختلف امنیتیِ مامور حفاظت از لبنان و نیز اهمیت دور نگه داشتن عرصه سیاسی لبنان از همه تلاش‌ها در زمینه ضربه زدن به امنیت و استقلال کشور، را ثابت می‌کند. وی همچنین تاکید کرد که ما دست نیرو‌های امنیتی و فرماندهان آن‌ها را به گرمی می‌فشاریم؛ نیرو‌هایی که توانستند با وجود امکانات کم چنین شبکه‌هایی را کشف و منهدم کنند.

به نوشته رای‌الیوم، اکثریت قریب به اتفاق تلاش‌های رژیم‌صهیونیستی برای نفوذ به مقاومت لبنان با وجود تلاش‌های فراوان این رژیم در ۳۰ سال گذشته ناکام مانده است. اکنون لبنان در دل یک طوفان جنگ اطلاعاتی و روانی قرار گرفته؛ زیرا جزء کشور‌هایی است که در سنگر مقاومت ایستاده و اکثر نیرو‌های ملی و شریف این کشور بر لزوم آزادسازی همه اراضی عربی اشغالی از شر صهیونیست‌ها تاکید دارند؛ از فلسطین گرفته تا ارتفاعات جولان و مزارع شبعا و روستا‌های لبنانی. این نیرو‌ها همچنین بر حاکمیت لبنان بر همه میادین نفتی و گازی خود در دریای مدیترانه تاکید دارند.

این رسانه تصریح کرد: درباره مقاومت لبنان و رهبر آن که با تدبیر و قاطعیت با همه دشمنان برخورد می‌کند، به ویژه زمانی که پای اصول و مبانی ملی لبنان در میان باشد، در تاریخ می‌نویسیم که این مقاومت چگونه از اختلافات سیاسی و ایدئولوژیک خود با برخی از جناح‌های فلسطینی فراتر رفته و قلب و ضاحیه و جنوب لبنان را به روی رهبران این گروه‌ها باز کرد. همچنین خوب می‌دانیم که مقاومت لبنان با هدف جلوگیری از ایجاد فتنه در کشور، از افشای دست داشتن برخی از گروه‌های مخالف خود در انفجار‌های ضاحیه جنوبی که باعث کشتار بسیاری از غیر نظامیان لبنانی شد پرهیز کرده است.

در پایان مقاله رای‌الیوم آمده است: لبنان همچنین در مواضع ملی خود نسبت به سایر کشور‌های عربی متمایز است و شاید بحران‌ها و توطئه‌هایی که علیه این کشور تحمیل می‌شود بهایی است که مردم لبنان به دلیل این مواضع شرافتمندانه خود می‌پردازند و بر همین اساس شایسته احترام و قدردانی هستند. مسلما این مشکلات و رنج‌ها نیز مانند گذشته تمام خواهد شد و پیروزی تنها با صبر محقق می‌شود.

روزنامه لبنانی «الاخبار» دیروز (دوشنبه) فاش کرد که نیرو‌های امنیتی لبنان ۱۷ شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی را که در مناطق مختلف این کشور تا سوریه فعالیت می‌کردند، شناسایی و منهدم کرد.

این بزرگترین عملیات سرویس امنیتی لبنان علیه مزدوران «موساد» است که ظرف چهار هفته توانست پرونده‌های مربوط به ده‌ها مظنون را که در گسترش این شبکه‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی در لبنان به طور مستقیم یا غیرمستقیم دست داشتند، توقیف کند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: اسرائیل لبنان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان