تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس شورای شهر اهواز؛

شهرداری با پیمانکاری که بهداشت و سلامت همشهریان را به خطر انداخته برخورد قانونی کند

رئیس شورای شهر اهواز با اشاره به روز بودن حقوق کارگران گفت: از شهرداری به خصوص منطقه ۶ می‌خواهیم با پیمانکاری که با کوتاهی سلامت و بهداشت مردم را به خطر انداخته برخورد قانونی لازم را انجام داده و باید این نکته را یادآور شد که در خصوص برخی مطالبات سنوات گذشته، شهرداری قبلا هم آمادگی برای پرداخت آن این مطالبات را عنوان کرده است.

کد خبر: ۱۲۰۲۴۹
۱۲:۲۸ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰

شهرداری با پیمانکاری که بهداشت و سلامت همشهریان را به خطر انداخته برخورد قانونی کند/در شورای ششم ضوابط و مقررات حرف اول را می‌زند/ حقوق کارگران همچنان در اولویت پرداخت می‌شود

به گزارش دیدارنیوز خوزستان به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر اهواز، سیاوش محمودی رئیس شورای شهر اهواز در خصوص اعتصاب برخی کارگران روفت و روب شهرداری به خصوص منطقه ۶ اظهار کرد: به دنبال اعتصابات کارگران شهرداری که در منطقه ۶ و دیگر مناطق ایجاد شده شاید ذهنیتی برای مردم به وجود بیاورد که شهرداری حق و حقوق کارگران را پرداخت نکرده و لازم است در این خصوص شفاف‌سازی شود که حقوق این کارگران بروز است.

وی افزود: شورای شهر و دستگاه‌های نظارتی نیز پرداخت حقوق کارگران را بررسی کرده‌اند و کارگران مطالبه‌ای بابت حقوق ندارند و بارها به شهرداری تاکید شده که حقوق کارگران هر ماه زودتر از حقوق نیروهای کارمندی پرداخت شود و این کارگران ماه جاری حقوق خود را سوم دریافت کردند.

محمودی در خصوص مطالبات کارگران به ۴ درصد سختی زیان آور در محل کار اشاره نموده و توضیح داد: مطابق قانون در زمان بازنشستگی با مراجعه به اداره کار میتوان مبلغ ۴ درصد سختی زیان آور را مطالبه کرد و اداره کار موظف است برابر دوره خدمت مدت زمان را محاسبه و به محل کار ابلاغ کند که در این خصوص شهرداری نیز آمادگی خود را به منظور پرداخت اعلام کرده است.

‏وی به مبحث طبقه بندی مشاغل اشاره کرد و افزود: همانند ۴ درصد سختی زیان آور، کارکنان محترم می توانند با مراجعه به اداره کار میزان طبقه بندی مشاغل را درخواست کرده و با محاسبه و اعلام اداره کار به شرکت یا سازمان متبوع از این ظرفیت نیز بهره مند گردند.

رئیس شورای شهر وی در ادامه اظهار کرد: پایه سنوات تجمیعی سال ۱۴۰۰ نیز به موجب مصوبه ای در شورا در تاریخ ۱۴٠٠/۸/۲۶ به تصویب شورای شهر رسیده و در حال حاضر پایه سنوات فعلی توسط پیمانکار پرداخت می شود و سنوات مربوط به سال های قبل نیز در حال محاسبه و پرداخت است.

وی با اشاره به راهکار قانونی مسئله مطالبات کارگران گفت: عزیزانی که این مطالبات را دارند باید با مراجعه به اداره کار و شکایت حکم قانونی گرفته تا این وظیفه قانونی به شهرداری محول شده و شهرداری نیز مکلف به پرداخت آن شود که برای پرداخت نیز شهرداری اعلام آمادگی کرده، در غیر این صورت راه قانونی پرداخت برای شهرداری وجود نخواهد داشت.

محمودی تصریح کرد: احتمال می‌دهیم مسائل دیگری پشت این قضایا باشد و از شهرداری به خصوص منطقه ۶ می‌خواهیم با پیمانکاری که کوتاهی کرده و سلامت مردم را به خطر انداخته و بارها نیز تکرار شده برخورد قانونی لازم را انجام دهد و در صورت نیاز نسبت به فسخ این قرارداد اقدام کند.

وی اضافه کرد: در وهله اول پیمانکار باید پاسخگو کارگران خود باشد و مسئولیت حقوق و هر گونه درخواست قانونی این کارگران بعهده و جز وظایف پیمانکاران هست؛ هیچ دلیل و عذری برای تعطیلی خدماتی که سلامت مردم در گروه آن است وجود ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اهواز به تهدید و تحت فشار قرار گرفتن برخی از کارگران خدوم و زحمتکش از سوی برخی افراد و پیمانکاران اشاره داشت و خاطر نشان کرد: عده ای قلیل در بین کارگران زحمتکش و خدوم وجود دارند که با تحریک این عزیزان سعی بر برهم زدن نظم شهر و امنیت روانی و شغلی حاکم بر کار را دارند که انتظار داریم این عزیزان به این افراد و برخی پیمانکارانی که به فکر منافع شخصی خودشان هستند توجه نداشته باشند و مسیر قانونی مطالبات خود را طی کنند و مطمئن باشند شورا نیز در این مسیر پیگیر مطالبات این عزیزان از شهرداری خواهد بود.

وی عنوان کرد: در این دوره از شورا امور بر اساس ضوابط و مقرارت دنبال می‌شود؛ از این پس انتظار داریم شهرداری نیز در قراردادهای روفت و روب و مناقصات جدیدی که برگزاری می‌کند نظارت‌ها را جدی بگیرد تا شاهد اینگونه حرکت‌ها و به خطر افتادن بهداشت و سلامت مردم نباشیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر