تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس انجمن دوستی ایران و روسیه:

نگاه پوتین به چشم‌انداز روابط تهران و مسکو مثبت است

محمدزاده، رئیس انجمن دوستی ایران و روسیه درباره سفر رئیسی به مسکو و توافق نامه ۲۰ ساله گفت: نگاه آقای پوتین به چشم‌انداز روابط ایران و روسیه بسیار مثبت است و مطمئن هستم که الان که با یک روسیه نوین طرفیم، امضای سند توافق بین دو کشور به زودی رخ می‌دهد.

کد خبر: ۱۱۹۷۹۴
۰۸:۱۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰

پوتین

دیدارنیوز: رئیس انجمن دوستی ایران و روسیه با اشاره به حضور و سخنرانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در مجلس دومای روسیه گفت: پیام سخنرانی رئیس جمهوری در دومای روسیه این است که سیاست‌مداران و افراد کلیدی در فدراسیون روسیه اعتقاد راسخ دارند به اینکه با ریاست محترم جمهوری ایران برای مباحث منطقه‌ای باید مذاکره شود.

امیر محمودزاده به ارائه تحلیلی درباره دستاورد‌های سفر اخیر رئیس جمهوری به روسیه پرداخت و با بیان اینکه «بزرگترین ویژگی و حُسن این سفر تحکیم ارتباطات ایران و روسیه با توجه به نگاه به آینده بود»، اظهار کرد: ما در روابط خود با روسیه نوین نیاز به انجام این سفر داشتیم تا روسیه ما را به عنوان یک قدرت منطقه‌ای بپذیرد و بداند که برای حل مشکلاتش در منطقه باید دور یک میز با ما مذاکره کند و عملاً مهمترین هدف سفر که ایجاد یک برابری در مذاکره برای حل مشکلات فی‌مابین در آینده بود، تحقق پیدا کرد.

وی با تاکید بر اینکه نتایج این سفر توافقات انجام شده در جلسات طی چند ماه آتی خود را نشان می‌دهد، گفت: در این سفر توافقات مهمی در مباحث منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین در مباحث مرتبط با انرژی و بانکی صورت گرفت؛ اما مهم این است که روس‌ها این سفر را بسیار پر اهمیت در نظر گرفتند و برای آن برنامه‌ریزی کرده بودند و دقیقاً ترکیب روس‌ها برای جلسات به گونه‌ای بود که با برنامه مشخص آمده بودند تا از توان ایران برای توسعه اقتصادی خود و حل مشکلات منطقه‌ای‌شان استفاده کنند.

رئیس انجمن دوستی ایران و روسیه همچنین به حضور و سخنرانی رئیس جمهوری در مجلس دومای روسیه اشاره و خاطرنشان کرد: حضور آقای رئیسی در مجلس دوما یکی از بزرگترین اتفاقاتی بود که در این سفر افتاد؛ به نظر من پیام سخنرانی رئیس جمهوری در دومای روسیه این است که سیاست مداران و افراد کلیدی در فدراسیون روسیه اعتقاد راسخ دارند به اینکه با ریاست محترم جمهوری ایران برای مباحث منطقه‌ای باید مذاکره شود؛ پیش از این هیچ‌گاه این اتفاقات در این وسعت نمی‌افتاد، ولی الان می‌بینیم که مجلس دوما برای حل مشکلات منطقه‌ای با ایران همگراست و این موضوع در روابط روسیه با ایران در آینده بسیار حائز اهمیت است.

محمدزاده در پایان درباره ارائه پیش‌نویس توافق نامه ۲۰ ساله روابط ایران و روسیه به این کشور، اظهار کرد: ایران پیشنهادات خود را در این سفر به روسیه تقدیم کرد و روسیه نیز باید این پیشنهادات را در کارگروه‌های مختلف فرهنگی، امنیتی، نظامی و اقتصادی خود بررسی کند؛ این روند ممکن است چند ماهی زمان ببرد، ولی مهم آن است که نگاه آقای پوتین به چشم‌انداز روابط ایران و روسیه بسیار مثبت است و مطمئن هستم که الان که با یک روسیه نوین طرفیم، امضای سند توافق بین دو کشور به زودی رخ می‌دهد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: روسیه
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر