تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

محمد مهاجری: مانیفست اصولگرایی حرف تازه‌ای نداشت

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا درباره نواصولگرایی گفت: شاید تنها مزیتی که در این مقطع از ظهور نواصولگرایی دیده می‌شد این بود که به نوعی از ضعف‌های جریان اصولگرایی انتقاد کرده بود. همین که از جریان اصولگرایی انتقاد کرده بود به نظر من یک گام رو به جلو بود.

کد خبر: ۱۱۹۶۸
۱۰:۰۲ - ۱۹ مهر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - جریان نواصولگرایی به تازگی مانیفست خود را منتشر و رسما در دنیای سیاست اعلام حضور کرده‌ است. محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا درباره ظهور جریان نواصولگرایی با بیان اینکه این جریان در قدم اول حرف جدیدی نداشت، می‌گوید که این جریان در سال 98 و 1400 دو انتخابات پیش‌رو دارد و بالاخره جریانات سیاسی با نزدیک شدن به انتخابات باید یک کاری انجام دهند؛ این کار هم به نظر من یک پوست‌اندازی انتخاباتی است.
 
متن گفت‌وگوی محمد مهاجری را در زیر می‌خوانید. 
 
آقای مهاجری، جریانی که خود را نواصولگرا معرفی می‌کنند با لیدری محمدباقر قالیباف هفته گذشته با انتشار مانیفست انتخاباتی خود اعلام حضور کردند. این اعلام حضور و مانیفستی را که منتشر کردند چگونه دیدید؟
 
حرف نو و تازه‌ای نداشت و در واقع شاید تنها مزیتی که در این مقطع دیده می‌شد این بود که به نوعی از ضعف‌های جریان اصولگرایی انتقاد کرده بود. به همین مقدار انتقادی که از جریان اصولگرایی کرده بود به نظر من یک گام رو به جلو بود.
 
شما ضعف‌هایی را که از طرف این جریان درباره اصولگرایان مطرح شد، قبول دارید؟
 
بله، آن‌طور که این دوستان خیلی این ضعف‌ها را کمرنگ کرده‌اند، من خیلی پررنگ‌تر از آن را هم دیده‌ام.
 
با توجه به اینکه نواصولگرایان در مانیفستی که رونمایی کردند از ضعف‌های جریان اصولگرایی صحبت کرده‌اند آیا افراد و چهره‌هایی که از نواصولگرایی صحبت می‌کنند خودشان در بروز برخی از این ضعف‌ها موثر نبوده‌اند؟
 
چرا اتفاقا، شخص آقای قالیباف که به عنوان لیدر این جریان مطرح است از سال 84 کاندیدای ریاست‌جمهوری شد تا همین سال 96 و حتی مواضع بعدی که گرفته است نشان می‌دهد که گرایش به سمت جریان اصولگرایی تند نزدیک‌تر است تا به سمت جریان اصولگرایی متعادل. منتهی به هر حال شرایط سیاسی به‌گونه‌ای شده که ایشان ترجیح داده که از آن جریانی که سال‌ها همراهشان بوده، فاصله بگیرد. شاید می‌خواهند خود را و بخشی از جریان اصولگرایی را احیاء کنند و به نحوی نسبت به گذشته ابراز ندامت و پشیمانی کنند. به نظر من حتی اگر خودشان هم در ایجاد این فضا تاثیر داشته باشند، جای خوشبختی دارد که اشتباهات قبلی خود را پذیرفته باشند. من به این موضوع خوش‌بینانه نگاه می‌کنم.
 
اینکه خوش‌بینانه به این موضوع نگاه می‌کنید، با توجه به چیزهایی که تا به حال از آنها دیده‌اید فکر می‌کنید این آغاز موجب تغییر روش و منش در آن‌ها خواهد شد؟
 
به نظر من چیز نویی نمی‌آید، چون تفاوت‌ها و تغییری که در بافت و ساختار سیاسی که به دنبال آن هستند، وجود ندارد. اما ما هم سال 98 و هم 1400 دو انتخابات پیش‌رو داریم. بالاخره جریانات سیاسی با نزدیک شدن به انتخابات باید یک کاری انجام دهند؛ این کار هم به نظر من یک پوست‌اندازی انتخاباتی است.
 
یعنی این برنامه نواصولگرایان را صرفا یک اعلام حضور برای انتخابات می‌دانید؟
 
به نظر من بیشتر به این شکل است مگر اینکه در آینده خلاف آن ثابت شود.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی