
پس از ابتلای تعدای از بازیکنان استقلال به کرونا و لغو دیدار این تیم با پیکان در جام حذفی، ستاد مقابله با کرونا در فوتبال صحت سنجی بازیکنان تیم استقلال را آغاز کرد.
دیدارنیوز: ستاد مقابله با کرونا در فوتبال صحت سنجی بازیکنان تیم استقلال را آغاز کرد.
به گزارش سایت سازمان لیگ فوتبال ایران، در راستای اجرای فرآیند پروتکلهای بهداشتی و بررسی آخرین وضعیت بازیکنان باشگاه استقلال که پس از لغو مسابقه این تیم با تیم پیکان در جام حذفی به دلیل شیوع کرونا در تیم استقلال صورت گرفت، از عصر دیروز ستاد مبارزه با کرونا در فوتبال بررسیهای خود را آغاز کرده و به جهت تکمیل فرآیند کنترل افراد مبتلا در فوتبال، رسیدگی به آخرین وضعیت تمام بازیکنان و کادرفنی ادامه داشته و همزمان سوابق افراد مبتلا صحت سنجی میشود.
اطلاعات تکمیلی مرتبط با این موضوع از طریق سایت رسمی سازمان لیگ اطلاعرسانی شده و بدیهی است آخرین نتایج از آزمایشهای پزشکی، تعیینکننده برگزاری یا لغو رقابت آتی باشگاه استقلال با هوادار تهران از هفته شانزدهم لیگ برتر خواهد بود.