تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور اعلام کرد

۳۰ دی ماه؛ آخرین مهلت بخشودگی جریمه محدودیت‌های کرونایی

سرهنگ محمد حسین ابراهیم پور، رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور با اشاره به اینکه مالکان وسایل نقلیه برای رسیدگی به تخلفات محدودیت‌های کرونایی می‌توانند با ارائه مدارک مثبته به محل‌های تعیین شده مراجعه و نسبت به حذف آن اقدام کنند، گفت: ۳۰ دی ماه آخرین مهلت بخشودگی مبالغ جریمه مازاد بر اصل جرایم رانندگی است.

کد خبر: ۱۱۹۱۵۲
۱۲:۲۹ - ۲۷ دی ۱۴۰۰

آخرین مهلت بخشودگی مبالغ جریمه مازاد بر اصل جرایم رانندگی

دیدارنیوز ـ به گزارش پلیس راهور، سرهنگ محمد حسین ابراهیم پور در تشریح این خبر، اظهار داشت: مالکان وسایل نقلیه برای رسیدگی به تخلفات محدودیت‌های کرونایی با ارائه مدارک مثبت می‌توانند به واحد‌های رسیدگی به تخلفات رانندگی، دفاتر پلیس +۱۰ و پلیس راهور استان‌های سراسر کشور مراجعه نموده تا ضمن بررسی مدارک و در صورت تایید نسبت به حذف آن اقدام نمایند.

وی خاطرنشان کرد: مالکان وسایل نقلیه می‌توانند با توجه به یکی از بند‌های ذیل با در دست داشتن مدارک و مراجعه به دفاتر اعلام شده نسبت به حذف تخلفات محدودیت و ممنوعیت‌های تردد در ایام کرونا اقدام کنند.

الف) وسایل نقلیه‌ای که دارای مجوز تردد از فرمانداری‌ها هستند.

ب) افرادی که جهت مداوا به مرکز درمان مراجعت داشتند.

ج) افرادی که به دلیل ضرورت و تعیین وقت به مراجع قضایی مراجعت داشتند.

د) کادر درمان اعم از پزشکان، پرستاران که در مراکز درمانی فعالیت می‌نمایند.

ه) کارکنان دستگا‌های دولتی و شرکت‌ها و نهاد‌های غیر دولتی که محل سکونت با محل کارشان در یک منطقه قرار ندارد.

سرهنگ ابراهیم پور بیان داشت: ۳۰ دی ماه آخرین مهلت بخشودگی مبالغ جریمه مازاد بر اصل جرایم رانندگی است و این فرصت قابل تمدید نخواهد بود و از اول بهمن ماه سال جاری جرایم معوق رانندگی به اصل خود برمی گردد.

وی اظهار داشت: مالکان وسایل نقلیه از این فرصت باقی مانده استفاده نموده و نسبت پرداخت دیون معوقه دولتی اقدام کنند و پرداخت جرائم رانندگی را به روز آخر موکول نکنند تا با مشکل مواجه نشوند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی