تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتقاد شدید رئیس جمهور صربستان از استرالیا پس از اخراج جوکوویچ

اخراج نواک جوکوویچ، مرد شماره یک تنیس جهان از استرالیا بار دیگر پای مردان سیاسی را به ورزش باز کرد. رئیس جمهور صربستان با حمایت از تنیس‌باز مطرح کشورش گفت: مقام‌های دولتی استرالیا با آزار و اذیت نواک جوکوویچ خودشان را تحقیر کردند.

کد خبر: ۱۱۹۰۴۸
۱۴:۱۳ - ۲۶ دی ۱۴۰۰

تنیس صربستان

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور صربستان درباره اخراج نواک جوکوویچ از خاک استرالیا صحبت کرد.

الکساندر وولیچ گفت: مقام‌های دولتی استرالیا با آزار و اذیت نواک جوکوویچ خودشان را تحقیر کردند و او اکنون می‌تواند برای بازگشت به کشور سرش را بالا بگیرد.

رئیس‌جمهور صربستان افزود: پس از تصمیم دادگاه با نواک صحبت کردم و به او گفتم بی‌صبرانه منتظر بازگشتش به صربستان هستیم. نواک به جایی باز می‌گردد که همیشه مورد استقبال قرار می‌گیرد. کسانی که فکر می‌کنند با اصول نواک را از کشورشان بیرون کردند نشان دادند هیچ اصولی ندارند. ۱۰ روز با یک تنیسور بدرفتاری کردند تا در نهایت همان تصمیمی را بگیرند که از ابتدا هم می‌دانستند.

الکساندر وولیچ در ادامه اظهار داشت: استرالیا ابتدا اعلام کرد فقط واکسینه شده‌ها می‌توانند وارد این کشور شوند، سپس امکان ورود تنیسور‌های دارای نامه معافیت پزشکی تزریق واکسن کرونا را رسانه‌ای کردند. نواک هم بر همین اساس وارد استرالیا شد و هر کاری لازم بود انجام داد. در واقع نواک شکار جادوگران سیاسی شد. آن‌ها در واقع می‌خواستند نشان دهند نظم جهانی چگونه است و می‌تواند علیه همه به کار گرفته شود. شما شاهد یک روند دادگاهی بی‌معنی بودید که دادستان به راحتی دروغ‌بافی می‌کرد.

انتقاد شدید رئیس جمهور صربستان از استرالیا پس از اخراج جوکوویچ

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها