تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

نماینده مجلس: رئیسی باید مدیران استانی و میانی را تغییر دهد

فاطمه رحمانی نماینده مردم مشهد گفت: برنامه‌ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد تا تصمیمات اتخاذ شده و وعده‌های داده شده در سفر‌های استانی هرچه سریع‌تر اجرایی شوند تا امید ایجاد شده در جریان این سفر‌ها به یأس مبدل نشود.

کد خبر: ۱۱۸۸۰۸
۰۹:۱۲ - ۲۴ دی ۱۴۰۰

نماینده مجلس

دیدارنیوز: نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: سفر‌های استانی رئیس جمهور از یک‌سو موجب آشنایی مدیران ارشد اجرایی کشور با مشکلات مردم و از سوی دیگر موجب ایجاد امید در میان اقشار مختلف مردم می‌شود.

فاطمه رحمانی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر‌های استانی رئیس‌جمهور گفت: سفر‌های استانی رئیس‌جمهور موجب امیدواری در میان مردم می‌شود و از سوی دیگر زمینه را برای آشنایی مدیران ارشد اجرایی کشور با مشکلات مردم فراهم می‌آورد.

وی افزود: این که در اینجا قابل ذکر است این است که برنامه‌ریزی‌ها باید به گونه‌ای باشد تا تصمیمات اتخاذ شده و وعده‌های داده شده در سفر‌های استانی هرچه سریع‌تر اجرایی شوند تا امید ایجاد شده در جریان این سفر‌ها به یأس مبدل نشود.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نکته‌ای که در اینجا قابل ذکر است این است که آقای رئیسی باید هرچه زودتر نسبت به تغییر مدیران استانی و مدیران میانی خود اقدام کند چرا که این مدیرانی که از دولت قبل باقی مانده اند با تفکری که دارند مانع از تحقق اهداف دولت سیزدهم خواهند شد.

رحمانی خاطرنشان کرد: در واقع می‌توان گفت که تفکر دولت قبل و مدیران دولت قبل بر سیستم مدیریتی دولت فعلی همچنان حاکم است و اگر این مدیران بخواهند همچنان بر سر کار باشند مشاهده اقدامات انقلابی نخواهیم بود.

وی افزود: تصمیمات متخذه در سفر‌های استانی باید توسط همین مدیران اجرایی میانی اجرا شود و وقتی اعتقادی در این مدیران برای اجرای این تصمیمات وجود نداشته باشد طبیعی است که سفر‌های استانی ثمره لازم را نخواهد داشت و موجب ایجاد نارضایتی در میان مردم خواهد شد.

منبع: فارس
برچسب ها: ابراهیم رئیسی
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر