تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

کلنگ زنی ساختمان قرارگاه پشتیبانی صنعت آب و برق در مرز چذابه

کد خبر: ۱۱۸۷۳۰
۱۷:۲۶ - ۲۲ دی ۱۴۰۰

کلنگ زنی ساختمان قرارگاه پشتیبانی صنعت آب و برق در مرز چذابه

به گزارش  دیدارنیوز خوزستان  به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق اهواز همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، باحضور مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران، مشاورمدیرعامل توانیر در امور ایثارگران، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان و مدیران عامل برق اهواز و توزیع برق خوزستان ساختمان قرارگاه پشتیبانی اربعین وزارت نیرو امروز چهارشنبه 22 دیماه 1400در مرز چذابه کلنگ زنی شد.

 

مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران دراین مراسم با گرامیداشت یاد و نام شهدا و جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس گفت: حوزه صنعت آب و برق در این محل و به منظور زائرین اربعین حسینی کاربسیار بزرگی انجام داده است و به لطف تلاش خستگی ناپذیر مجموعه وزارت نیرو تامین آب شرب پایدار و برق در این مکان یعنی قرارگاه پشتیبانی صنعت آب و برق راه اندازی شده است.

 

سید یعقوب محمدمرادی افزود: با تلاش جهادی همکاران ما در قدم اول این مکان جانمائی و تملک و محصورگردید و سپس با استقرار امکانات و تامین زیرساختهای مورد نیاز عملیات احداث این مجموعه پیگیری شد و امروز کلنگ احداث ساختمان قرارگاه به زمین شده است و انشالله با همکاری بیشتر مجموعه صنعت برق خوزستان و اهواز و مساعدت توانیر استقرار تاسیسات پشتیبانی سرعت بیشتری بگیرد و همچنین اقامتگاهی برای خادمینی باشد که در مدت مراسم اربعین در اینجا حضور دارند.

وی دربخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت: امکانات احداث شده در این محل همچون سیتم روشنائی، شبکه آب و فاضلاب کار بسیار بزرگ و قابل توجهی است و چذابه تنها پایانه مرزی است که شبکه فاضلاب دارد و احرای این کارهای زیرساختی و فنی و مهندسی بزرگ ماندگارند و یکی از قابلیتهای نظام مقدس جمهوری اسلامی را نشان می دهد و همه ما باید در حفظ نگهداری این اقدامات اساسی جدیت بخرج دهیم.

مرادی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: ما دین بزرگی به شهدا داریم و زنده نگه داشتن آرمان آنها خدمت صادقانه و ارائه این گونه کارهای زیرساختی و ماندگارست و انتظار داریم زمین قرارگاه شلمچه نیز سریعتر دراختیار ما قرار گیرد تا بتوانیم قرارگاه اینچنینی نیز در آن منطقه جهت خدمت به زائرین عتبات عالیات ایجاد کنیم.

در ادامه این مراسم رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان نیز با تقدیر از زحمات انجام شده و پیگیریهای مجموعه صنعت آب و برق گفت: تامین برق و آب شرب این منطقه جهت زائرین از کارهای ارزشمند و ماندگاری است که رفاه و آسایش زائرین آقا امام حسین(ع) را بدنبال دارد.

موسوی افزود: کلنگ زنی این مجموعه باعث تقویت و پشتیبانی بیشتر پایانه چذابه و برگزاری باشکوهتر مراسم اربعین خواهد بود و بیش از 60تا 70درصد مشکلات ما را در این منطقه مرتفع خواهد کرد باقیات و صالحاتی برای خدمت گزاران مجموعه صنعت آب و برق خواهد بود که با جدیدت در این منطقه پای کار هستند. 
 

لازم به ذکر این قرارگاه به یاد و نام سردار دلها حاج قاسم سلیمانی به نام ایشان نامگذاری گردید.
                                                       

برچسب ها: خورستان برق چذابه
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان