تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

ثریا قاسمی: با رفتن لبخنده یک کارگردان سالم را از دست دادیم

ثریا قاسمی، هنرمند پیشکسوت کشورمان حمید لبخنده را از کارگردانان شاخص و سالم هنر کشورمان خواند.

کد خبر: ۱۱۸۳۵۳
۱۵:۵۶ - ۱۹ دی ۱۴۰۰

با رفتن لبخنده یک کارگردان سالم را از دست دادیم

دیدارنیوز ـ سریال «در پناه تو» از آثار ماندگار تلویزیون در دهه ۷۰ است که به لطف کارگردانی حمید لبخنده و فیلمنامه علیرضا طالب‌زاده، با تمام سختی‌ها و سانسورها، توانست تحولی در حوزه سریال‌های تلویزیونی رقم بزند. این سریال با بهره‌گیری از داستانی عاشقانه و جوان‌پسند و با معرفی بازیگران جوانی که تا آن زمان اغلب ناشناخته بودند و به سرعت محبوب شدند، در کنار هنرمندان باتجربه‌ای مانند ثریا قاسمی، ایرج راد، سیاوش طهمورث، سعید پورصمیمی، آزیتا لاچینی و پری امیرحمزه پس از گذشت بیش از ربع قرن، هنوز در یاد‌ها مانده است.

ثریا قاسمی، هنرمند نام‌آشنای تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان در مجموعه «در پناه تو» ایفاگر نقش «فهیمه» بود. او نقش مادر محمد منصوری با بازی زنده‌یاد حسن جوهرچی را ایفا می‌کرد و مرحوم سعید پورصمیمی هم در نقش پدر خانواده مقابل دوربین می‌رفت و سریال صحنه‌های مشترکی از این سه بازیگر را در یک قاب ثبت کرد.

به انگیزه درگذشت حمید لبخنده ـ کارگردان ـ در تماسی تلفنی، گفت‌وگویی کوتاه با ثریا قاسمی انجام دادیم که البته به ندرت تمایل به انجام مصاحبه دارد.

این هنرمند با ابراز تاسف عمیق برای از دست دادن حمید لبخنده، در سخنانی گفت: خدا رحمتشان کند. ما یکی از آدم‌های سالم و شاخص هنر تصویر را از دست دادیم.

قاسمی با بیان اینکه در این لحظه، خاطره‌ای دقیق از سریال‌هایی که با حمید لبخنده کار کرده، به یاد ندارد، در توصیف شخصیت فردی و هنری او اینگونه بیان کرد: متاسفانه یکی از آدم‌های سالم، مهم، باسواد و متبحر حوزه فیلم و سریال را از دست دادیم. فقط می‌توانم طلب مغفرت و آرامش برای ایشان داشته باشم.

با رفتن لبخنده یک کارگردان سالم را از دست دادیم

همکاری حمید لبخنده و ثریا قاسمی به درپناه تو ختم نشد. «حکایت میرزا یحیی» عنوان یکی دیگر از سریال‌های این کارگردان است که با بازی ثریا قاسمی همراه بود. این مجموعه تلویزیونی نوروز ۷۵ برای اولین بار از شبکه دو سیما به روی آنتن رفت.

همچنین در مجموعه «در قلب من» به کارگردانی حمید لبخنده، سومین و آخرین همکاری این کارگردان فقید با ثریا قاسمی شکل گرفت که آن سریال هم اگرچه نتوانست به اندازه «در پناه تو» بیننده جذب کند، اما باز هم از مجموعه‌های موفق دهه هفتاد تلویزیون محسوب می‌شود.

«در قلب من» بر اساس فیلمنامه‌ای از علی‌اکبر محلوجیان تهیه شده بود و ثریا قاسمی در این مجموعه نقش مونس، همسر کریم طلوعی را داشت که با بازی مرحوم جمال اجلالی همراه بود.

ثریا قاسمی در مجموعه «در قلب من» در کنار مادرش، زنده‌یاد حمیده خیرآبادی قرار گرفت که ایفاگر نقش عزیز، مادر کریم و رحمان بود.

با رفتن لبخنده یک کارگردان سالم را از دست دادیم

بر اساس این گزارش ایسنا، ثریا قاسمی ـ هنرمند قدیمی و مطرح کشورمان ـ این روز‌ها مشغول بازی در سریال «حکم رشد» به کارگردانی حسن لفافیان و نویسندگی سعید نعمت الله برای پخش از شبکه سه سیما است.

حمید لبخنده، هنرمند با سابقه تئاتر و تلویزیون عصر روز شنبه، ۱۸ دی ماه به دلیل عوارض ناشی از یک عمل جراحی در سن ۷۰ سالگی درگذشت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان