تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بررسی تخصیص کاغذ به ۳۲۸ ناشر در استان‌های مختلف

پس از تشکیل جلسات کمیته تخصیص، توزیع و نظارت بر کاغذ درخواست ۳۲۸ ناشر دیگر در استان‌های مختلف کشور برای دریافت کاغذ تصویب شد و از این پس نیز کتاب‎های منتشرشده با کاغذ یارانه‌ای ملزم به درج عبارت «این کتاب با کاغذ حمایتی منتشر شده است» هستند.

کد خبر: ۱۱۸۳۳۵
۱۴:۲۶ - ۱۹ دی ۱۴۰۰

بررسی تخصیص کاغذ

دیدارنیوز ـ به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، جلسات کمیته تخصیص کاغذ معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خانه کتاب و ادبیات ایران تشکیل شد و درخواست ۳۲۸ ناشر در استان‌های مختلف کشور برای دریافت کاغذ به تصویب رسید که از این میان ۱۰۶ ناشر در استان تهران بودند.

در همین راستا جلساتی نیز با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد که در نتیجه آن درخواست ۹۸ ناشر از این استان بررسی شد و به تصویب رسید. مابقی درخواست‌های ناشران استان قم برای دریافت کاغذ نیز در جلسات آتی و با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بررسی شده و در خصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد. ضمنا هیچ محدودیتی برای دریافت کاغذ به صورت مستقیم از تهران نیست و چنان‌چه ناشران استان قم تمایل به دریافت مستقیم داشته باشند، می‌توانند به اتحادیه شرکت‌های تعاونی ناشران آشنا مراجعه کنند.

به غیر از ناشرانی از استان قم و تهران درخواست ۱۲۴ ناشر دیگر از سراسر کشور نیز به تصویب رسید.

بنا بر اعلام، درخواست ناشران استان خراسان رضوی و ناشرانی از سایر استان‌های کشور همچون همدان، کرمانشاه، قزوین، گیلان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، مازندران و گلستان برای دریافت کاغذ در حال بررسی است.

بر اساس این خبر، در دوره جدید کمیته تخصیص کاغذ، موضوع شمارش آثاری که قبلا به آن‌ها کاغذ یارانه‌ای تخصیص داده شده است به عنوان شاخص اصلی بررسی تخصیص جدید محسوب می‌شود و به ناشرانی که هنوز شمارش تخصیص‌های قبلی آن‌ها به حداقل ۸۰ % از مجموع دریافتی نرسیده باشد، تخصیص جدید داده نخواهد شد. از این‌رو در جلسات مذکور درخواست ۹۸ ناشر نیز به دلیل نداشتن حداقل مطلوب شمارش، پذیرفته نشده است.

بر اساس اعلام کمیته تخصیص کاغذ معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطابق آیین‌نامه، تمامی ناشرانی که از کاغذ یارانه‌ای استفاده می‌کنند ملزم به استفاده از عبارت «این کتاب با کاغذ حمایتی منتشر شده است» بوده­‌اند، اما متاسفانه در دوره­‌های قبل بر انجام این موضوع نظارت کافی نشده است؛ لذا به ناشران دریافت‌کننده کاغذ تاکید شده است از این پس تنها کتاب‌هایی مورد شمارش قرار می­‌گیرند که عبارت فوق در شناسنامه کتاب چاپ شده باشد. همچنین برای بررسی‌های بعدی ارائه یک نسخه از کتاب چاپ‌شده با کاغذ یارانه­‌ای، به مأمور شمارش الزامی است.

در ابلاغ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اهتمام بر توزیع عادلانه کاغذ به ناشران فعال و نظارت دقیق بر مصرف کاغذ‌های تخصیص‌داده‌شده از اهم وظایف و ماموریت‌های این کمیته برشمرده شده است. تلاش این کمیته بر این است تا برای رسیدگی به درخواست سایر ناشران نیز به صورت منظم و با فاصله‌های کوتاه تشکیل جلسه داده و درخواست‌ها را بر اساس معیار‌های تعیین‌شده بررسی کرده و فرآیند تخصیص را انجام دهد.

ناشران متقاضی باید درخواست‌های خود را صرفا در سامانه توزیع کاغذ و زینک کتاب به نشانی www.paperds.ir ثبت کرده و از همان طریق پیگیری کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کاغذ
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر