
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: در زمان احساس گرسنگی استفاده از میوهها و سبزیجات میتواند جزء بهترین و سالمترین گزینهها برای جلوگیری از اختلال پرخوری باشد.
به گزارش دیدار نیوز خوزستان: محمد شاهی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: تغییر سبک زندگی و ورزشهایی مانند یوگا میتواند به این افراد بسیار کمک کند؛ لازم و ضروری است که هر فردی حتماً صبحانه میل کند چرا که تحقیقات نشان داده ۹۰ درصد افراد دارای اختلال پرخوری صبحانه نمیخورند.
وی افزود: در زمان احساس گرسنگی استفاده از میوهها و سبزیجات میتواند جزء بهترین و سالمترین گزینهها برای جلوگیری از اختلال پرخوری باشد.
شاهی ادامه داد: نکته دیگر اینکه افراد در فضای مجازی مدام با تصاویر غذاها و رستورانها مواجه میشوند که این میتواند برای فرد دچار اختلال پرخوری، تحریک کننده باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز گفت: مواردی از قبیل غذا خوردن به صورت غیر عادی و حتی بعد از سیر شدن، غذا خوردن سریع تا مرز دل درد گرفتن، غذا خوردن به صورت تنها و انفرادی و خارج از کنترل و اراده، حس عذاب وجدان بعد از صرف غذا، افراد مضطرب و پر استرس و عاجز از بیان احساسات و عواطف، افرادی که زیاد رژیم میگیرند، چاق و لاغر شدن مداوم و فکر کردن به اعمال جراحی زیبایی بخشی از نشانههای ابتلا به اختلال پرخوری محسوب میشوند.