تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تخصیص اعتبار به ویژه در بخش آب و فاضلاب

اعتبار‌های خوبی پس از سفر رییس جمهور به خوزستان به ویژه در بخش آب و فاضلاب تخصیص داده شد.

کد خبر: ۱۱۷۶۵۶
۱۰:۱۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۰

به گزارش دیدار نیوز خوزستان: سیدصولت مرتضوی معاون اجرایی رییس جمهور به همراه جانباز مدیر عامل آبفا کشور؛ خلیلیان استاندار خوزستان و  کرمی نژاد مدیر عامل آبفا خوزستان از آخرین روند پروژه خط انتقال آب غدیر شهرستان اندیمشک بازدید کرد.

معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به پیگیری‌های ویژه برای اجرایی کردن مصوبات سفر رییس جمهور به خوزستان در ماه‌های اخیر گفت: تعداد قابل توجهی مصوبه برای اجرا و یا شتاب بخشی به پروژه‌ها به تصویب رسید.

وی افزود: تامین اعتبار لازم برای طرح‌های زیربنایی از جمله تامین آب شرب، ساماندهی شبکه‌های فاضلاب، خطوط جمع آوری درون شهری، خطوط انتقال و تصفیه خانه‌ها انجام شده است.

معاون اجرایی رییس جمهور ادامه داد: اعتبارات خوبی پس از سفر رییس جمهور به خوزستان به ویژه در بخش آب و فاضلاب تخصیص داده شد.

برچسب ها: فاضلاب ابفا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی