تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

گفت‌وگوی بلینکن با وزرای خارجه تروئیکای اروپا درباره ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از گفت و گوی تلفنی وزیر امور خارجه این کشور با وزرای امور خارجه تروئیکای اروپا (آلمان، فرانسه و انگلیس) درباره موضوعاتی از جمله ایران خبر داد.

کد خبر: ۱۱۷۴۹۳
۰۸:۳۹ - ۰۹ دی ۱۴۰۰

گفت‌وگوی بلینکن با وزرای خارجه تروئیکای اروپا درباره ایران

دیدارنیوز ـ به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه‌ای نوشت: وزیر امور خارجه آنتونی بلینکن امروز [چهارشنبه]با ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه، آنّالِنا بِربوک وزیر امور خارجه آلمان و الیزابت تراس وزیر امور خارجه انگلیس گفتگو کرد.

پرایس با اشاره به دیگر محور‌های گفت و گوی تلفنی آن‌ها مطرح کرد: وزیر امور خارجه و همتایانش همچنین درباره نگرانی‌های مشترک‌شان درباره سرعت پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران در حالی که زمان برای بازگشت تهران به برجام کوتاه‌تر می‌شود، گفتگو کردند.

گفت و گوی وزرای خارجه این سه کشور اروپایی و آمریکا در حالی انجام شده است که هشتمین دور از مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین در جریان است.

صحبت از بازگشت ایران به برجام و ابراز نگرانی درباره توسعه برنامه هسته‌ای ایران در حالی به میان می‌آید که ایران با گذشت یک سال از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸ - توافقی که به موجب آن ایران برنامه هسته‌ای اش را در ازای لغو تحریم هایش محدود کرده بود–متحمل شدن تحریم‌های اقتصادی و بدعهدی کشور‌های اروپایی در یافتن راهکار‌هایی عملی برای کاهش تاثیر تحریم‌ها و عادی سازی روابط تجاری با ایران، اعلام کرد در چند گام تعیین شده از تعهدات هسته‌ای داوطلبانه اش در توافق فاصله می‌گیرد. این اقدامات شامل مواردی از جمله نصب سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته در برخی تاسیسات اتمی ایران و افزایش سطح غنی سازی اورانیوم بوده است.

با این وجود، مقامات ایران در طی این مدت تاکید کرده اند در صورت بازگشت آمریکا به توافق، لغو تحریم‌های یک جانبه و غیرقانونی و اجرای تعهدات برجامی از سوی تمامی طرفین برجام، این اقدامات انجام شده را به حالت قبل باز می‌گرداند.

مذاکره کنندگان در وین در تلاشند با دستیابی به متنی مشترک و نهایی، از طریق انجام دادن اقدامات هسته‌ای و لغو تحریم‌ها برجام را به مسیر اصلی خود بازگردانده و آن را اجرایی کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: برجام
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر