تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

گردش آثار اسلامی موزه لوور در فرانسه

موزه لوور در قالب پروژه‌ای در نظر دارد شمار زیادی از شاهکار‌های مربوط به حوزه اسلامی خود را در ۱۸ شهر فرانسه در معرض نمایش عمومی قرار دهد.

کد خبر: ۱۱۷۳۵۸
۱۵:۱۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۰

 آثار اسلامی موزه لوور در فرانسه

دیدارنیوز ـ به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در فرانسه، یانیک لینتز ـ مدیر دپارتمان هنر‌های اسلامی موزه لوور ـ در این‌باره توضیح داد: این آثار در شهر‌ها و شهرک‌های کوچک و بزرگ فرانسه با تنوع جغرافیایی و فرهنگی متفاوت از مانت لاژولی تا روآن، قرار است در معرض دید عموم قرار گیرند. آثار اسلامی به مناطق گوناگون و کشور‌های مختلف از هند گرفته تا مراکش تعلق دارند.

به گفته او، قرار است ۱۸۰ اثر برگزیده دوره اسلامی برای این طرح از دسامبر سال میلادی ۲۰۲۱ تا مارس سال ۲۰۲۲ در شهر‌های مختلف به نمایش گذاشته شوند. در برخی شهر‌ها در کنار نمایش این آثار نشست‌ها و کنفرانس‌هایی مرتبط با این آثار نیز پیش‌بینی شده است.

در بین این آثار منتخب، قطعات سرامیک، کاغذی، آثار چوبی، فلزی، عاج یا منسوجات دیده می‌شود که به کشور‌ها و ادوار مختلف اسلامی از قرن هفتم تا قرن نوزدهم میلادی تعلق دارند.

آثار اسلامی قرار است در مکان‌های عمومی مانند موزه یا کتابخانه نمایش داده شوند. یکی از این آثار، قطعه سرامیکی از کاخ صفویان (قرن ۱۷ میلادی) است که در لوور قرار دارد. برخی از این آثار نیز تزیینی و لوکس هستند، مانند شاخی که روی آن با جواهرات و طلا تزیین شده است. این اثر در هند ساخته شده و از سوغات‌های یک فرمانده مغول بوده که در سال ۱۹۲۲ میلادی بارون سالومون روتچیلد آن را به لوور هدیه داده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی