تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
یک سایت پرتغالی

مشکل طارمی روحی و روانی است

یک سایت پرتغالی نوشت که مشکل طارمی در گلزنی باعث نگرانی کادر فنی تیم پورتو شده است. این سایت تصریح کرده است: ا وجود نداشتن شانس گلزنی یا حتی برخی ناتوانی‌ها، به نظر می‌رسد مشکل طارمی روحی - روانی است و این در برخی از بازی‌های او در مسابقات مشهود است، که بارزترین آن‌ها دیدار با لیورپول است.

کد خبر: ۱۱۷۰۵۹
۱۳:۱۷ - ۰۴ دی ۱۴۰۰

مهدی طارمی پورتو

دیدارنیوز: یک سایت پرتغالی مشکل مهدی طارمی را در گلزنی در دیدار‌های اخیر مشکل روانشناختی دانست.

به گزارش سایت bolanarede، در مورد مهدی طارمی، مهاجم ایرانی و به ویژه گل نزنی او که باعث نگرانی تمام اعضای تیم پورتو شده است، صحبت‌های زیادی شده است. چیزی که کادر فنی آبی و سفید سعی در بی‌ارزش کردن آن داشته است. کادرفنی پورتو بار‌ها اعلام کرده است که وظیفه طارمی فقط گل زدن نیست و کمک به سایر بازیکنان است، ولی همه ما می‌دانیم که شرایط این گونه نیست و مهاجم ایرانی با مشکل روبه‌رو شده است.

با وجود نداشتن شانس گلزنی یا حتی برخی ناتوانی‌ها، به نظر می‌رسد مشکل طارمی روحی - روانی است و این در برخی از بازی‌های او در مسابقات مشهود است، که بارزترین آن‌ها دیدار با لیورپول است که در آن بازیکن ایرانی به جای شوت زدن سعی می‌کند به یک هم تیمی پاس دهد بنابراین یک فرصت گلزنی را از دست می‌دهد. بازگشت به روند گلزنی برای بازیابی سطح اعتماد به نفسی که قبلا با پیراهن آبی و سفید نشان داده است، بسیار مهم به نظر می‌رسد.

این درست است که ما نمی‌توانیم او را با مهاجمانی در سطح جکسون یا فالکائو مقایسه کنیم. چیزی که در حال حاضر به نظر می‌رسد پورتو ندارد، نبود همین نوع مهاجم است که به این تیم نیز آسیب زده است. مهاجم ایرانی آن جور مهاجمی نیست که بتواند خونسردی خود را حفظ کند، ولی نباید از حق گذشت که او در خدمت تیم است.

طارمی بازیکنی است که خط هافبک را به حمله وصل می‌کند و در این امر موفق است و این به سود تیمی مثل پورتو است و سرمربی تیم نیز به خوب به این نکته اشاره دارد.

حال سوال این است. آیا طارمی مهاجمی مرگ بار است؟ به نظر خیر، ولی باید از این بازیکن حمایت کرد تا بتواند به روند گلزنی برگردد.

منبع: طرفداری
برچسب ها: مهدی طارمی پورتو
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر