تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

اوکراین اقدامات خود را با آمریکا هماهنگ می‌کند

آندری یرماک رئیس دفتر رئیس جمهور اوکراین گفته است که این کشور به صورت منظم با آمریکا در تماس است و اقدامات خود را با این کشور هماهنگ می‌کند. در هفته‌های اخیر تهدیدهای روسیه علیه اوکراین افزایش یافته است.

کد خبر: ۱۱۷۰۴۸
۱۱:۴۳ - ۰۴ دی ۱۴۰۰

اوکراین آمریکا

دیدارنیوز: رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین گفت، کی‌یف و واشنگتن به صورت منظم در تماس هستند تا اقدامات و تصمیمات خود را هماهنگ کنند.

به گزارش تاس، آندری یرماک، رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین گفت: ما به طور منظم، اقداماتمان را با شرکای آمریکایی خود هماهنگ می‌کنیم؛ به عنوان مثال، من شخصا تماس‌های زیادی با جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا برقرار می‌کنم و رابطه ما بر مبنای اعتماد است.

یرماک گفت: اوکراین و شرکای غربی‌اش معتقد هستند که نباید تصمیم‌گیری در مورد هیچ یک از موضوعات مربوط به اوکراین، در غیاب نمایندگان کی‌یف انجام شود.

او همچنین خاطرنشان کرد که غرب معتقد است که عضویت اوکراین در ناتو، تنها به این کشور و این ائتلاف مربوط می‌شود.

به گفته این مقام اوکراینی، روسیه در درخواست تضمین‌های امنیتی خود که اخیرا منتشر کرد، به صورت شفاف موضع خود در مورد امنیت اروپا را تصریح کرد؛ اما غرب گفته است که روسیه حق اظهار نظر درباره عضویت ناتو را ندارد.

یرماک با مهم دانستن بیانیه‌های غرب برای اعلام آمادگی در انجام اقدامات جدی در صورت تشدید اوضاع گفت، گرچه همین حالا هم اوکراین از حمایت بی‌سابقه‌ای برخوردار شده، اما کی‌یف به دنبال "اقدامات واقعی" است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اوکراین آمریکا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد