تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

عربستان: مذاکرات وین را از نزدیک دنبال می‌کنیم

نماینده عربستان در سازمان‌های بین المللی با درخواست از ایران برای انجام مطالبات بین‌المللی گفت که کشورش مذاکرات وین را از نزدیک دنبال می‌کند.

کد خبر: ۱۱۶۵۷۰
۱۰:۵۴ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰

عربستان: مذاکرات وین را از نزدیک دنبال می‌کنیم

دیدارنیوز - عبدالله بن خالد بن سلطان، نماینده عربستان سعودی در سازمان‌های بین المللی در صفحه توییتر خود نوشت: عربستان مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای و آنچه در نشست‌ها به آن رسیده اند را از نزدیک دنبال می‌کند، طرف‌های ذیربط بر تلاش و پافشاری خود برای مقابله با تنش‌ها از سوی ایران به منظور ایجاد راه حل‌های فراگیر تاکید کردند.

وی نوشت: ما از تلاش‌های رافائل گروسی حمایت می‌کنیم و در کنار وی هستیم و از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که به نقش خود عمل کند و به منظور توانمندسازی آژانس برای نظارت و تحقیق بر فعالیت هسته‌ای ایران از این تلاش‌ها حمایت کند.

عبدالله بن خالد ایران را متهم به تعلل کرد و در درخواستی مداخله‌جویانه خواست که از تعلل دست بردارد.

وی با بیان این که گذشت زمان به سود ایران نیست، توقف در آن چه تنش و پیشرفت در برنامه هسته‌ای و تهدید سازمان عدم اشاعه، از سوی ایران می‌خواند را امری ضروری دانست و گفت: برآورده کردن مطالبات جامعه بین المللی منجر به ثبات و شکوفایی ایران و منطقه و جهان خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی