تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

امیرعبداللهیان: شب گذشته به توافق خوبی با آژانس دست پیدا کردیم

در آخرین روز از همایش «گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشور‌های همسایه» که با حضور وزیر امور خارجه و معاونان این وزارتخانه برگزار شد، حسین امیرعبداللهیان به ارائه جمع بندی خود از همایش و بازخورد‌های آن پرداخت.

کد خبر: ۱۱۶۴۵۵
۱۴:۴۷ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: شب گذشته به توافق خوبی با آژانس دست پیدا کردیم

دیدارنیوز - وزیر امور خارجه با تاکید بر اهمیت نشست‌های برگزار شده در این همایش اظهار داشت، با توجه به حضور قریب یک دوم اعضاء کابینه در طول هفته، از همین حالا برگزاری جلسات در بخش‌های ذی‌ربط دولت برای بررسی مشکلات و راهکار‌های ارائه شده از سوی روسای نمایندگی‌های ایران آغاز شده و کارگروه‌هایی نیز در این خصوص تشکیل شده است.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور واردات واکسن را در شرایط همه گیری کرونا، اولین آزمون نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور در آغاز به کار دولت سیزدهم عنوان کرد و اظهار داشت: خوشبختانه امروز با پیگیری‌ها و تلاش‌های جهادی صورت گرفته، بیش از ۸۰ درصد مردم کشور واکسینه شده اند. علاوه برکشور‌هایی مانند چین، که بیشترین سهم از واکسن‌های وارداتی را به خود اختصاص داد و کوبا که در زمینه انتقال تکنولوژی برای تولید مشترک با کشور ما همکاری داشت، از کشور‌های فراوان دیگری نیز واردات واکسن صورت گرفت، به گونه‌ای که اکنون انبار‌های وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر ظرفیت پذیرش واکسن‌های وارداتی جدید را ندارد.

امیرعبداللهیان حرکت در راستای کمک به تامین جنبه‌های معیشتی و نیاز‌های جامعه، به گونه‌ای که اثر آن در زندگی و سفره مردم مشخص باشد را دومین ماموریت محوله دولت به وزارت امور خارجه دانست که در این حوزه نیز حرکت جهادی در مجموعه وزارت امور خارجه، در داخل کشور و در نمایندگی‌های خارج آغاز شده است.

وزیر امور خارجه در ادامه خاطر نشان کرد برنامه دولت سیزدهم توسعه راهبردی در داخل کشور، فارغ از نتیجه مذاکرات با دولت‌های دیگر است که سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های ما همه توان و ظرفیت خود را در این راستا به کار خواهند گرفت.

امیر عبداللهیان در بخش دیگری از سخنان خود به گفتگو‌های جاری در وین میان جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های چهار به علاوه یک پرداخت و تصریح کرد: گفتگو‌های عزتمندانه از ابتدای عمر دولت در دستورکار بوده و کماکان نیز همین رویکرد با جدیت و سخت‌کوشی تیم مذاکره کننده دنبال می‌شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به نحوه تعامل ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی و اینکه این سازمان بین المللی در مقاطعی از ابزار فنی برای تاثیرگذاری سیاسی بر گفتگو‌های وین استفاده کرده اظهار داشت، شب گذشته به توافق خوبی با آژانس دست پیدا کردیم که می‌تواند برخی نگرانی‌های ادعایی درخصوص برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران را بر طرف کرده و تداوم بیش از پیش همکاری‌های متقابل با آژانس را به دنبال داشته باشد.

دکتر امیرعبداللهیان برخی ادعا‌های مطرح شده در خصوص وجود خواسته‌های فرابرجامی در متون پیشنهاد شده از سوی تیم مذاکره کننده کشورمان را کذب محض خواند و تاکید کرد: این متون کاملا مبتنی بر برجام است و هیچ چیز فرابرجامی در آن‌ها نیست. این متن‌ها نتیجه ده‌ها ساعت بحث و گفتگو در مرکز است و رویکرد ما رفع کامل تحریم‌های برجامی در مقابل رفع نگرانی‌های مورد ادعای طرف‌های مقابل درخصوص برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران است.

وزیر امور خارجه اضافه کرد، هم اکنون در وین بر روی دو سری از متون گفتگو می‌شود؛ متن اول حاصل ۶ دور اول گفتگوهاست. در عین حال طرف‌های مقابل پذیرفته اند متن‌های پیشنهادی تازه ایران هم روی میز باشد تا از بحث و تلفیق همه این‌ها یک متن جمع بندی شده واحد به دست آید. در نهایت نیز این فرایند باید به بازگشت طرف‌های مقابل به تعهداتشان منتهی شود.

وزیر امور خارجه در پایان ابراز امیدواری کرد طرف‌های مقابل با حسن نیت و با نگاه به حل مسئله به تلاش‌های خود ادامه دهند و تاکید کرد: ما خوشبین هستیم در شرایطی که طرف مقابل واقع بینانه عمل کند، بتوانیم به پیشرفت در این دور از مذاکرات نائل آییم.

منبع: ایلنا
برچسب ها: امیرعبدالهیان
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر