تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
با حکم رئیس سازمان مراکز و مدارس غیردولتی:

مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی منصوب شد

News Image Lead

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با صدور حکمی مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی را منصوب کرد.

کد خبر: ۱۱۶۱۸
۱۵:۴۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - به گزارش روابط عمومی سازمان مدارس و مراکز غیر‌دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، در حکمی از سوی مجتبی‌ زینی‌وند، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی «محمدمحسن بیگی» به سمت «مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی» منصوب شد.

متن حکم رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی خطاب به بیگی به شرح زیر است:

«نظر به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی در امر توسعه مشارکت‌­های مردمی در مدارس و مراکز غیردولتی به موجب این حکم به سمت مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی منصوب می‌­شوید.
امید است با توکل به خداوند متعال و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله­ العالی) در پیشبرد اهداف و برنامه‌­های دولت تدبیر و امید و تحقق اهداف سازمانی و ایفای وظایف محوله با بهره‌گیری از همفکری و تعامل مدیران سازمان و مشارکت کارشناسان، مدیران کل استان‌ها و روسای ادارات مشارکت‌های مردمی نسبت به انجام امور زیر اهتمام ورزید.
برنامه‌­­ریزی به منظور فراهم نمودن زمینه­‌های مشارکت مردم در تأسیس، اداره و نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی با رویکرد "هدایت، حمایت و نظارت" در راستای مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، فراهم نمودن زمینه‌های اجرایی قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی و سایر اسناد بالادستی با تدوین برنامه‌­های توسعه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند‌مدت، به کارگیری تمام ظرفیت‌های قانونی جهت خلق برنامه‌های مهارت‌محور، نظارت مستمر بر عملکرد مدارس و مراکز غیردولتی در چارچوب مفاد قانون،نظارت بر عملکرد شوراهای نظارت استان‌­ها و برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه اعضا، نظارت مستمر بر عملکرد روسای ادارات مشارکت‌های مردمی استان‌ها به منظور اجرای دقیق سیاست‌ها و برنامه­‌های محوله، تدوین آئین‌نامه‌ها و دستورالعمل با هدف توسعه مشارکت‌های مردمی در چارچوب ضوابط و مقررات، برنامه‌‌ریزی جهت آموزش و بهسازی نیروی انسانی براساس سنجش صلاحیت­‌های حرفه­‌ای‌ و ارتقا کیفیت آموزشی و پرورشی مدارس و مراکز غیردولتی و بهره‌گیری از ظرفیت و توانمندی‌­های شوراهای هماهنگی مؤسسان در جهت تقویت مشارکت­‌های مردمی.
توفیق روزافزون شما را در انجام این مسئولیت خطیر از ایزد منان مسألت دارم.»

پیش از این مجید تهرانیان سمت مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی را بر عهده داشت.


ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر