تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

درخواست وزیر خارجه جدید آلمان برای تسریع روند مذاکرات وین

وزیر خارجه جدید آلمان با تکرار برخی ادعا‌ها در خصوص عدم پیشرفت در مذاکرات وین، خواستار تسریع روند گفتگو‌ها شد.

کد خبر: ۱۱۶۱۵۳
۰۹:۲۷ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰

مذاکرات وین

دیدارنیوز - به نقل از رویترز، «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه جدید آلمان با تکرار برخی ادعا‌ها در خصوص عدم پیشرفت در مذاکرات وین، خواستار تسریع روند گفتگو‌ها شد.

وی پس از دیدار با وزرای خارجه کشور‌های گروه هفت مدعی شد: «در روز‌های گذشته نشان داده شد که هیچ پیشرفتی نداریم، زیرا به دلیل پیشنهاد‌های ایران، مذاکرات به نقطه‌ای که شش ماه قبل قرار داشت، بازگردانده شده است».

وزیر خارجه آلمان افزود که زمان در حال اتمام است و گفتگو‌ها باید تسریع شود.

منبع: ایلنا
برچسب ها: مذاکرات وین
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی