تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

دیدار بلینکن با ملاله یوسف‌زی

ملاله یوسف‌زی در دیدار با وزیر خارجه آمریکا بر حق آموزش دختران افغان تاکید کرده و خواست تا ایالات متحده و سازمان ملل متحد، اقدامات فوری برای احقاق حقوق زنان و دختران در افغانستان انجام دهند.

کد خبر: ۱۱۵۸۲۵
۰۸:۵۶ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰

بلینکن با ملاله دختر افغانی

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، «ملاله یوسف‌زی» فعال پاکستانی که در سال ۲۰۱۲ بابت رفتن به مدرسه هدف گلوله‌های طالبان قرار گرفت، دوشنبه از تغییرات ناگهانی که اکنون تحت حکومت طالبان در افغانستان رخ می‌دهد، جایی که آزادی‌های زنان و فرصت‌های آموزشی ناپدید شده است، انتقاد کرد.

یوسف‌زی در ملاقات با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در مقابل رسانه‌ها گفت: شما اشاره کردید که ما به اینجا آمده‌ایم تا درباره برابری آموزش دختران صحبت کنیم، اما می‌دانیم که در حال حاضر افغانستان تنها کشوری است که در آنجا دختران به آموزش متوسطه دسترسی ندارند.

حدود ۱۰۰ روز از زمان خارج شدن نیرو‌های آمریکایی از افغانستان، بعد از ۲۰ سال حضور نظامی و دیپلماتیک می‌گذرد. در این دوران زنان و دختران گام‌هایی در راستای آموزش و مشاغل برداشتند، اما بازگشت طالبان، این کشور را دوباره جامعه‌ای مردمحور کرد و اندکی فرصت‌های آموزشی برای زنان و دختران باقی گذاشت.

ملاله یوسف‌زی با اشاره به نامه دختری ۱۵ ساله از افغانستان گفت: آموزش دختران، ابزاری قدرتمند برای برقراری صلح و امنیت است. اگر دختران نیاموزند، افغانستان هم ضرر خواهد کرد. به عنوان یک دختر و یک انسان، می‌خواهم بدانید که من حق و حقوقی دارم. زنان و دختران حقوقی دارند. افغان‌ها حق دارند در صلح زندگی کنند، به مدرسه بروند و بازی کنند.

این فعال پاکستانی که اکنون ساکن انگلیس است، به وزیر خارجه آمریکا گفت: این پیام دختران افغان است. امیدواریم که ایالات متحده و سازمان ملل متحد اقدامات فوری انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که دختران می‌توانند هر چه سریع‌تر به مدارس بازگردند، زنان می‌توانند به سر کار بازگردند و تمام کمک‌های بشردوستانه مورد نیاز برای آموزش در آنجا فراهم می‌شود.

در مقابل، آنتونی بلینکن با تقدیر از یوسف‌زی او را الهام‌بخش زنان و دختران در سراسر جهان دانست و وعده داد که نامه این دختر افغان را با جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در میان بگذارد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بلینکن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی