تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

‌علی‌نژاد: پرسپولیس برای تبلیغات محیطی توافقی نکرده

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: با واگذاری تبلیغات محیطی به دو باشگاه پرسپولیس و استقلال فرصت خوبی ایجاد می‌شود تا فوتبال درآمدزایی بیشتری داشته باشد.

کد خبر: ۱۱۵۷۱۵
۱۲:۰۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰

وزارت ورزش درباره پرسپولیس

دیدارنیوز - مهدی علی‌نژاد در حاشیه مراسم تجلیل از مهین فرهادی‌زاد در مجمع خبرنگاران در مورد واگذاری تبلیغات محیطی به دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، بیان کرد: مطالبه جدیدی را باشگاه استقلال و پرسپولیس مطرح کردند و آن هم اینکه تبلیغات محیطی را خودشان انجام دهند و سهم سازمان لیگ را بدهند. حرف جدیدی بود و نیاز به ارزیابی و کارشناسی داشت تا نقاط ضعف و قوت آن بررسی شود. جلسات متعددی را با مدیران عامل دو باشگاه برگزار شد و توافق با استقلال انجام شد و کارگزار باشگاه استقلال با سازمان لیگ قرارداد بست، اما هنوز با پرسپولیس توافق نشده است. تضامینی که سازمان لیگ می‌خواست هم تهیه شد. فکر می‌کنم فرصت خوبی ایجاد می‌شود تا درآمد بیشتری برای فوتبال ایجاد شود.

علی‌نژاد در مورد انتخاب هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، گفت: بالاخره تصمیمی است که باید مجمع نسبت به ترمیم هیات مدیره و انتخاب مدیرعامل بگیرد.

او در پاسخ به این پرسش که تایید صلاحیت کاندید‌های انتخابات فدراسیون‌ها آمده است یا خیر، تاکید کرد: تایید صلاحیت کاندید‌ها کامل نیامده است. برای اینکه شرایط یکسانی برای کاندید‌ها باشد، فعلا چیزی عنوان نکردیم تا شرایط تبلیغاتی برای همه یکسان باشد. زمانی که تایید صلاحیت‌ها کامل بیاید، اسامی را اعلام می‌کنیم.

علی‌نژاد در مورد اینکه برخی از روسای فدراسیون‌ها که انتخابات فدراسیون‌هایشان را در پیش دارند و امکان ثبت نام در انتخابات کمیته ملی المپیک را ندارند، خواستار تعویق چند هفته‌ای انتخابات کمیته ملی المپیک شده‌اند، گفت: این درخواست باید به هیات اجرایی برسد و هیات اجرایی تصمیم بگیرد. ما مخالفتی نداریم و هیات اجرایی هر تصمیم بگیرد ما حمایت می‌کنیم.

او در مورد تعیین تکلیف انتخابات فدراسیون ژیمناستیک نیز تصریح کرد: در ژیمناستیک اتفاقاتی افتاد و برخی افراد که البته برای ما نا آشنا نیستند و موضوعاتی را به مراجع بین المللی انتقال دادند و حساسیت کار بالا رفت. با هماهنگی کمیته ملی المپیک و اعضای مجمع که رکن اساسی هستند، ان‌شاءالله تصمیم گیری می‌کنیم. نامه‌هایی از برخی اعضا دریافت کردم که مجمع فوق العاده برگزار شود. منتظر هستیم براساس ارزیابی از این درخواست‌ها اقدامات بعدی انجام دهیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر