تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

نشست احزاب راست افراطی پوپولیست اروپا در ورشو

رهبران راست افراطی و ناسیونالیست از چندین کشور اتحادیه اروپا روز شنبه در ورشو نشستی برگزار کردند که هدف از آن نشان دادن ظاهری از همکاری‌ها در بحبوحه اختلافات عمیق است.

کد خبر: ۱۱۵۷۱۴
۱۲:۰۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰

احزاب راست افراطی

دیدارنیوز - به نقل از دویچه‌وله، هدف از این نشست ایجاد ارتباط میان احزاب مختلف راست افراطی است که در پارلمان اتحادیه اروپا به دو دسته تقسیم شده‌اند.

آن‌ها همچنین درباره تغییر "کاراکتر و شخصیت اتحادیه اروپا" صحبت کردند. لهستان و مجارستان در حال حاضر با بروکسل (مقر اتحادیه اروپا) بر سر نقض‌هایی که آن‌ها در رابطه با اصول اجرای قانون مرتکب شده‌اند، اختلافات شدیدی دارند.

این گردهمایی همچنین در بحبوحه تلاش‌ها برای رفع اختلافات میان شاخه‌های مختلف احزاب راست افراطی اروپا بر سر ارتباطات با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه صورت گرفت.

در همین حال مردم علیه این نشست رهبران راست افراطی اروپا از جمله مارین لوپن از فرانسه، ویکتور اوربان از مجارستان و یاروسلاو کاچینسکی از لهستان دست به اعتراض زدند؛ رهبرانی که در ورشو گردهم آمدند تا درباره اتحاد بیشتر در اتحادیه اروپا گفتگو کنند.

حزب حاکم "قانون و عدالت" لهستان میزبان این گردهمایی موسوم به "نشست ورشو" بود.

علاوه بر مارین لوپن و ویکتور اوربان، سانتیاگو آباسکال، رهبر حزب "بُکس" اسپانیا و نمایندگانی از حزب "آزادی" اتریش نیز در این نشست حضور داشتند.

این در حالی است که هیچ نماینده‌ای از حزب آلترناتیو برای آلمان (AfD) و حزب "لگا" ایتالیا در این نشست حضور نداشت.

اوربان روز جمعه وارد لهستان شد تا با ماتئوش موراویتسکی، نخست وزیر این کشور دیدار کند. این دو رهبر ناسیونالیست با مشکلاتی در اتحادیه اروپا و در داخل کشورهایشان مواجه هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: اتحادیه اروپا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت