تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بدترین اتفاق ممکن از نگاه بایدن: انفجار فرودگاه کابل

نیویورک‌تایمز براساس روایت شاهدان عینی نوشت، رئیس‌جمهوری آمریکا در واکنش به خبر وقوع بمبگذاری انتحاری ۲۶ اوت در فرودگاه کابل، گفت: بدترین اتفاق ممکن رخ داد.

کد خبر: ۱۱۵۵۰۷
۱۲:۵۵ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰

انفجار فرودگاه کابل

دیدارنیوز - به نقل از پایگاه خبری بیزنس اینسایدر، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا پس از شنیدن خبر بمبگذاری انتحاری داعش خراسان در نزدیکی فرودگاه کابل، در نشست «اتاق وضعیت» کاخ سفید، چهره در هم کشیده و گفت: بدترین چیزی که ممکن بود اتفاق بیافتد، اتفاق افتاده است.

در این بمبگذاری انتحاری که در بحبوحه خروج پر هرج‌ومرج آمریکا از افغانستان اتفاق افتاد و «شاخه خراسان گروه تروریستی داعش» مسئولیت آن را بر عهده گرفت، ۱۳ آمریکایی و ۱۷۰ افغان جان خود را از دست دادند. این «مرگبارترین روز ارتش آمریکا» در ۱۰ سال گذشته بود.

این رخداد مرگبار، انتقادات علیه عملکرد دولت بایدن در خروج از افغانستان را، که پنج روز پس از این فاجعه به پایان رسید، تشدید کرد.

در نتیجه، آمریکا در روز‌های پس از انفجار سعی کرد با حملات پهپادی، اقدامی متقابل انجام دهد؛ اما واشنگتن در اقدامات "تلافی‌جویانه" خود، اشباهاً یک امدادگر را هدف قرار داده و منجر به کشته شدن ۱۰ غیر نظامی، از جمله ۷ کودک شد. دولت بایدن به ناچار به این اشتباه اقرار و عذرخواهی کرد؛ اقدامی که به دنبال اجرای چنین حملاتی، حتی زمانی که پای تلفات غیرنظامی در میان باشد، اقدامی بی‌سابقه به شمار می‌رفت.

منبع: ایسنا
برچسب ها: جو بایدن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی