تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

واکنش باشگاه پرسپولیس به بدهی ۱.۳ میلیون دلاری

باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای درخصوص میزان پرداخت به دو طلبکار اصلی باشگاه شفاف سازی کرد.

کد خبر: ۱۱۵۴۲۰
۱۳:۵۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰

پرسپولیس و بدهی میلیون دلاری

دیدارنیوز - پرسپولیس در این فصل در حالی با مشکلات مالی مواجه شده که در یک سال اخیر طلبکاران خارجی باشگاه سرخپوش پایتخت، بحران عجیبی را علیه باشگاه به وجود آوردند که منجر به تاخیر در پرداختی به بازیکنان شد.

قرمز‌ها با صدور بیانیه‌ای در این خصوص نوشته‌اند: «درخواست باشگاه از نهاد‌های مربوطه از جمله سازمان بازرسی کل کشور و دیگر بخش‌هایی که بنابر وظیفه ذاتی خود، می‌توانند و لازم است به این‌گونه موارد ورود کنند بر این اساس صورت گرفته است که بخش زیادی از دارایی‌های باشگاه و منابع مالی محدود که با دشواری تامین می‌شود، صرف پرداخت‌هایی شده است که یا ثمری نداشته‌اند یا اصلا نباید اتفاق می‌افتادند.»

در ادامه با شفاف سازی درباره رقم بدهی آمده است: «از زمان حضور سید مجید صدری در هیات مدیره، فقط در دو پرونده ماریو بودیمیر (۵۶۰ هزار دلار) و گابریل کالدرون (۷۴۰ هزار دلار) در مجموع معادل یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار را بابت قرارداد‌هایی که بسته شد، پرداخت‌هایی که در آن زمان صورت نگرفت و توافق‌هایی که باید برای جدایی انجام می‌شد و نشد پرداخت کرده است. ما درباره عددی نزدیک به ۳۸ میلیارد تومان فقط برای این دو مورد صحبت می‌کنیم که در همین مقطع از چرخه مالی باشگاه خارج شده است. اگر این ارقام از دست پرسپولیس نرفته بود مشکلی برای پرداخت مطالبات بازیکنان وجود نداشت. حتی اگر در زمان جدایی این نفرات، فقط اقدام برای توافق بر سر جدایی شده بود، بخش زیادی از رقمی که گفته شد در اختیار باشگاه باقی می‌ماند و چه موانع و مشکلاتی که با آن از سر راه پرسپولیس برداشته نمی‌شد.»

بخش پایانی بیانیه سرخپوشان درخصوص مدیران سابق این باشگاه است: «در باشگاه پرسپولیس واقعا این باور وجود دارد که بخشی از خسارت‌های وارد شده باید توسط مدیران وقت باشگاه در زمان وقوع این اشتباهات جبران شود، چون پرسپولیس مجموعه‌ای متعلق به مردم است. همچنین همیشه از خواسته‌های هواداران بوده است که مدیران، ضامن جبران خسارت‌هایی باشند که در پی اشتباهات ایشان به وقوع می‌پیوندد. این باید به یک رویه برای جلوگیری از تکرار این اتفاقات در آینده تبدیل شود.»

منبع: ورزش 3
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها