تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
فوتبال گیت (۳۳)

هفته هفتم، پیش دربی و احتمال زلزله در جدول

فوتبال عنوان ستونی است به قلم سجاد شجاعی در مورد فوتبال باشگاهی ایران که به متن و حواشی لیگ برتر ایران می‌پردازد. در این قسمت او به استقبال هفته هفتم لیگ برتر رفته است.

کد خبر: ۱۱۵۳۰۰
۱۲:۰۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰

هفته هفتم، پیش دربی و احتمال زلزله در جدول

 

دیدارنیوز ـ سجاد شجاعی: هفته هفتم لیگ برتر باز هم در میانه هفته برگزار می‌شود تا مطالبه فوتبال دوستان برای برگزاری مسابقات در روزهای تعطیل پایان هفته همچنان بی‌پاسخ بماند. در شرایطی که هفته آینده دربی بزرگ پایتخت برگزار می‌شود، پرسپولیس و استقلال باید دیدار ماقبل دربی را برابر دو تیم نفتی لیگ برتر برگزار کنند. استقلال باید پیش از دربی به مصاف شاگردان منصوریان در آبادان برود و پرسپولیس هم در آزادی مقابل نفت مسجد سلیمان صف آرایی می‌کند.

***

اگر درب های ورزشگاه‌ها به روی فوتبالدوستان باز بود، این هفته بارها از ورزشگاه تختی آبادان ندای «نه قرمز، نه آبی، فقط زرد غنایی»هواداران متعصب آبادانی را می‌شنیدیم که با بی توجهی به هیاهوی سرخابی فقط دل در گروی تیم ریشه دار شهر خود دارند. برای آنها نه دربی‌های پایتخت هیجان چندانی دارد و نه به پیراهنی به جز پیراهن برزیلی تیم شهرشان عشق می‌ورزند و بر خلاف استقلال که ممکن است بخاطر دربی کمی جانب احتیاط را رعایت کند، آنها با تمام قوا به میدان خواهند آمد و همین موضوع احتمالا روز سختی را برای شاگردان مجیدی رقم خواهد زد.

از سوی دیگر شاگردان گل محمدی که هفته گذشته پس از مدتها موفق شدند برابر دیدگان هوادارانشان به پیروزی دست یابند این هفته باید در دومین دیدار خانگی پیاپی مقابل تیم زادگاه نفت و فوتبال برود. نفت مسجدسلیمان که چندان شرایط مطلوبی ندارد اما در سال‌های گذشته به قول معروف حکم گربه سیاه پرسپولیس را داشته به طوری که حتی تیم آماده و سرحال پنج سال اخیر پرسپولیس بارها مقابل تیم شهر اولین‌ها امتیاز از دست داده.

باید دید شرایط دربی تا چه حد روی عملکرد سرخابی ها در این هفته تاثیر می‌گذارد و آیا دو تیم نتایج هفته هفتم را قربانی دربی هفته هشتم می‌کنند یا با حداکثر توان به مصاف رقبا خواهند رفت.

اصفهان تشنه، میزبان هم‌نشینان خزر

سپاهان در نقش جهان میزبان تیم سخت کوش و با کیفیت نساجی مازندران خواهد بود.سپاهانی ها به اندازه عطش زاینده رود نیازمند سه امتیاز دیدار برابر شاگردان ساکت الهامی هستند و نساجی مازندران هم در هفته های اخیر نشان داده که به اندازه کشتی گیران آن دیار، چغر و بد بدن است و به سختی شکست می‌خورد. نتیجه این مسابقه خیلی روی معادلات صدر جدول تاثیر گذار خواهد بود و سپاهان اگر بتواند سه امتیاز این دیدار سخت را نصیب خود کند شرایطش در صدر جدول تثبیت می‌شود و البته نساجی هم اگر بتواند در اصفهان شکست را به نویدکیا و شاگردانش تحمیل کند تا نیمه های جدول بالا خواهد آمد و نوید روزهای بهتری را به هوادارانش خواهد داد.

ادامه جاه‌طلبی خطیبی یا سخت‌جانی تارتار؟

در یکی دیگر از دیدارهای مهم این هفته آلومینیوم شگفتی‌ساز در اراک میزبان ذوب آهن است. با توجه به نتایج خوب اراکی‌ها و سرسختی تیمهای تارتار بنظر می‌رسد این دیدار هم از مسابقات خوب هفته هفتم باشد که نتیجه این مسابقه هم در معادلات بالای جدول موثر است. ذوبی‌ها اگر موفق به برتری مقابل آلومینیوم شوند هم‌امتیاز با رقیب خود شده و احتمالا در جدول یکی دو پله بالا بیایند. آلومینیوم هم در صورت پیروزی برابر رقیب و توقف سپاهان می‌تواند در پایان این هفته صدرنشین جدول باشد و خطیبی همچنان به جاه طلبی‌هایش با آلومینیوم ادامه دهد.اگر خطیبی فصل گذشته رفیق نیمه راه اراکی‌ها نمی‌شد شاید امسال حتی شرایط این تیم از وضع فعلی هم بهتر می‌بود و می‌شد حتی نام آلومینیوم را در کنار مدعیان قهرمانی فصل نوشت.

فولاد ـ تراکتور، نبردی برای احیا

حسن ختام هفته هفتم با دیدار فولاد خوزستان و تراکتور خواهد بود، دو تیمی که شروع خوبی در لیگ نداشتند و به تازگی شاهد تغییر کادر فنی بودند. نکونام که جدایی اش از فولاد چندان طولانی نبود دوباره به اهواز و نیمکتی که فصل قبل روی آن می‌نشست بازگشت و تراکتور هم ترک عادت نکرده و به همان سیاق سابق همچنان در حال آزمون و خطا برای هدایت کادر فنی است و این بار این شانس را به زوانیمر سولدوی کروات داده تا سکان دار تیم پرشورها باشد.

امیدواریم این بار مدت همکاری تبریزی‌ها با سرمربی جدید طولانی‌تر باشد و این مربی حداقل تا پایان فصل هدایت این تیم را بر عهده داشته باشد و نیمکت تراکتور پس سالها روی ثبات و آرامش را ببیند.

هر دوی این مربیان اولین حضورشان را روی نیمکت تیم‌های مورد هدایت خود با برد جشن گرفتند و موفق به کسب دومین پیروزی پیاپی میشود یا سولدو موفق به کسب ششمین امتیاز با تراکتور می‌شود. در هر صورت پیروزی در این مسابقه می‌تواند هر کدام از تیم‌ها را کاملا احیا کرده و به رده‌های بالای جدول برساند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی