تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

در صورت عدم همکاری ایران با آژانس، شورای حکام نشستی فوق‌العاده تشکیل می‌دهد

کاردار آمریکا نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین، ایران را به عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی متهم کرده و گفت که چنانچه این کشور به رویکرد فعلی خود ادامه دهد، شورای حکام نشستی فوق‌العاده برای رسیدگی به «این بحران» تشکیل خواهد شد.

کد خبر: ۱۱۵۰۷۲
۰۸:۴۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰

در صورت عدم همکاری ایران با آژانس، شورای حکام نشستی فوق‌العاده تشکیل می‌دهد

دیدارنیوز - «لوئیس ال. بونو» کاردار آمریکا نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین، ایران را به عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی متهم کرده و گفت که چنانچه این کشور به رویکرد فعلی خود ادامه دهد، شورای حکام نشستی فوق‌العاده برای رسیدگی به «این بحران» تشکیل خواهد داد.

وی افزود که همکاری ایران با آژانس باید شامل «توضیحات معتبر و قابل راستی‌آزمایی در مورد منشاء و مکان فعلی مواد یا تجهیزات هسته‌ای باشد که بر اساس نمونه‌برداری‌های انجام شده، در سه مکان اعلام‌نشده وجود دارد».

بونو با ادعای این‌که پرسش‌های آژانس از ایران، همچنان بعد از گذشت دو سال بی‌پاسخ مانده است، گفت: «همان‌طور که همواره تاکید کرده‌ایم، این پرسش‌ها مربوط به تعهدات قانونی ایران بر اساس توافق پادمان‌های بین‌المللی (ان‌پی‌تی) است و نه تعهدات ذیل برجام».

وی با بیان این‌که سفر اخیر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران بی‌نتیجه بوده است، گفت که این مسأله بر توانایی آژانس مبنی بر تأیید پایبندی ایران به تعهدات خود تأثیر منفی خواهد داشت.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد