تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

مقتدی صدر: مخالفان نتایج انتخابات از کشمکش سیاسی پرهیز کنند

رهبر جریان صدر عراق در سخنانی معترضان به نتایج انتخابات را به پرهیز از هرگونه کشمکش سیاسی فراخواند.

کد خبر: ۱۱۴۹۷۶
۰۹:۳۸ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰

مقتدی صدر: مخالفان نتایج انتخابات از کشمکش سیاسی پرهیز کنند

دیدارنیوز - به نقل از شفق نیوز، مقتدی صدر در سخنانی از اظهارات جنین هنیس پلاسخارت، رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در عراق (یونامی) درباره نتایج انتخابات پارلمانی دهم اکتبر این کشور استقبال کرد.

وی در این باره گفت: اظهارات جدید سازمان ملل درباره انتخابات عراق "امید بخش" است و ما به پیروی از آن‌ها و دوری و پرهیز از کشمکش‌های سیاسی، خشونت و برهم زدن امنیت کشور توصیه می‌کنیم.

مقتدی صدر تاکید کرد:" این یک فرصت جدید برای مخالفان نتایج انتخابات است تا با خودشان فکر کنند و به نتایج انتخابات اذعان کنند؛ نه تنها برای منافع سیاسی بلکه به خاطر ملت عراق که چشم انتظار یک دولت اکثریت ملی هستند تا برای عراق و عراقی‌ها امنیت، حاکمیت، ثبات و آبادسازی را به ارمغان بیاورد. "

وی ادامه داد: مهمترین نکته اظهارات پلاسخارت این بود که دلیلی مبنی بر تقلب در انتخابات وجود ندارد و وی بر عدم تاخیر در اعلام نتایج تاکید کرد؛ بنابراین دادگاه فدرال باید با جدیت و بی‌طرفی روی این مسئله کار کند، با اعتراض‌ها به شکل حرفه‌ای برخورد کند و تسلیم فشار‌های سیاسی نشود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: مقتدی صدر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی