تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
نماینده مردم اهواز در مجلس:

افزایش سرانه گاز روستایی در کمیسیون تلفیق

نماینده مردم اهواز در مجلس گفت:سرانه گاز در حوزه روستایی از ۱۲ میلیون تومان به ۲۴ میلیون تومان در کمیسیون تلفیق افزایش پیدا کرده است.

کد خبر: ۱۱۴۱۸۸
۲۳:۲۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰

افزایش سرانه گاز روستایی در کمیسیون تلفیق

دیدارنیوز خوزستان:به گزارش خبرنگار دیدارنیوز مجتبی یوسفی عصر امروز ۲۲آبان ماه در آئین بهره‌برداری از پروژه آب‌رسانی به روستای ام الطمیر اظهار کرد: همزمان با آغاز کار مجلس شورای اسلامی گذشته به دلایل زیادی در حوزه آبفا و زیرساختی با مشکلات جدی روبه‌رو بودیم و حدود ۹۸۰ روستای خوزستان با تنش آبی جدی مواجه بودند به‌طوری که ۳۰۰ - ۴۰۰ روستا با تانکر آب‌رسانی می‌شدند.
 

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت کمیسیون تلفیق برای سطح ملی تصریح کرد: با اصلاح برق برخی مشترکین پرمصرف صنعتی بزرگ مانند شرکت‌های فولادی و پتروشیمی هشت هزار میلیارد تومان منابع نقد جدید تولید شد که ۲ هزار میلیارد تومان آن به حوزه آب و ۶ میلیارد تومان دیگر به اصلاح شبکه برق و گاز اختصاص یافت.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خوزستانی که با پنج رودخانه بزرگ و هفت سد که ۱۲ درصد برق کشور را تأمین می‌کند، مردم اعتراض به‌حق داشتند؛ اقدامات انجام نشده مسئولان در گذشته برای رفع مشکلات تعمدی نبود اما می‌توانستند در ادوار گذشته بهتر کار کنند.



یوسفی اضافه کرد: سرانه گاز در حوزه روستایی از ۱۲ میلیون تومان به ۲۴ میلیون تومان در کمیسیون تلفیق افزایش پیدا کرده و بعد آن از معاون وزیر شرکت گاز و نفت وقت دستور گرفتم تا برای خوزستان این رقم ۲۵ میلیون تومان به علت مناطق نفت‌خیز شود.


وی با بیان اینکه این پروژه ۶ هزار نفر و با روستاهای پیرامون آن هفت هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت را پوشش می‌دهد، عنوان کرد: آب بی‌کیفیت از ۲۲ کیلومتر لوله‌ای به دلیل جنس لوله و قدمت آن در هفته یک یا دو روز آب پایدار داشتند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر