تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...

پنالتی‌های جورجینیو طلسم شده است؟

جورجینیو، ستاره تیم ملی ایتالیا، از پنالتی از دست رفته در دیدار برابر سوییس بسیار ناراحت است.

کد خبر: ۱۱۴۱۶۳
۱۴:۳۷ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰

طلسم شدن پنالتی های جورجینیو

دیدارنیوز - دو تیم ایتالیا و سوییس شب گذشته یکی از حساس‌ترین دیدار‌های مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در قاره اروپا را برگزار کردند که در نهایت با تساوی ۱-۱ به پایان رسید.

در وقت‌های تلف شده این بازی در نیمه دوم بود که داور یک ضربه پنالتی به سود ایتالیا اعلام کرد و این هافبک سابق ناپولی پشت توپ ایستاد تا با تبدیل کردن این توپ به گل، سه امتیاز را برای تیم ملی کشورش به ارمغان بیاورد، اما ضربه‌اش به بیرون رفت.

اگر این توپ به گل تبدیل شده بود، ایتالیا تنها به یک امتیاز از بازی آخر برابر ایرلند شمالی نیاز داشت صعودش به جام جهانی ۲۰۲۲ را قطعی کند، اما حالا شرایط این گروه کمی دشوار شده است.

اما نکته عجیب اینجاست که این سومین ضربه پنالتی متوالی بود که جورجینیو با پیراهن آتزوری خراب می‌کرد و دومین پنالتی متوالی برابر سوییس بود که توسط این بازیکن زده شده، اما به گل تبدیل نمی‌شد.

جورجینیو پیش از این دو بازی برابر سوییس نیز پنالتی حساس و سرنوشت‌ساز در فینال یورو ۲۰۲۰ برابر انگلیس را از دست داده بود، هرچند این اتفاق مانع از قهرمانی شاگردان روبرتو مانچینی در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا نشد.

پس از خراب شدن این پنالتی و چند دقیقه بعد که داور سوت پایان بازی را به صدا درآورد، جورجینیو بسیار ناراحت و پریشان به نظر می‌رسید. لئوناردو بونوچی به طرف این بازیکن رفته و سعی کرد او را آرام کند، اما به نظر می‌رسید که کار زیادی از دستش برنیامده و از دست رفتن این ضربه تاثیر بسیار بدی روی این ستاره چلسی داشته است.

ایتالیا هم امتیاز با سوییس و به لطف تفاضل گل بهتر همچنان در صدر جدول گروه سی قرار دارد و روز دوشنبه باید در زمین ایرلند شمالی به مصاف این تیم برود.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: تیم ملی ایتالیا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين