تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دستمزد ویلموتس در کازبلانکا سالانه ۴۸۰، در تیم ملی ۲ میلیون ۲۵۰ هزار یورو!

مارک ویلموتس سرمربی جدید کازبلانکا مراکش طبق قرارداد سالانه ۴۸۰ هزار یورو به دست می‌آورد، اما در تیم ملی ایران ۲ میلیون ۲۵۰ هزار یورو دستمزد می‌گرفت.

کد خبر: ۱۱۴۰۰۳
۱۵:۲۳ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰

دستمزد ویلموتس

دیدارنیوز - مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی بلژیک دو سال پیش به عنوان جانشین کارلوس کی روش روی نیمکت تیم ملی کشورمان نشست.

مدت مربیگری مرد بلژیکی در تیم ملی فوتبال کشورمان بیش از ۶ ماه طول نکشید. ویلموتس به دلیل عدم دریافت مطالباش قراردادش را به صورت یکطرفه فسخ کرد و خواهان دریافت مبلغ قراردادش به صورت کامل شد.

دستمزد سالیانه ویلموتس حدود ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار یورو بود. فیفا فدراسیون ایران را به پرداخت ۶ میلیون یورو غرامت به مربی بلژیکی محکوم کرد تا یک پرونده سنگین و بی سابقه در فوتبال ایران شکل بگیرد.

البته فدراسیون ایران علیه این حکم فیفا به دادگاه CAS شکایت کرد و بزودی حکم این دادگاه ابلاغ خواهد شد. هر چند که دادگاه عالی ورزش ۷ بار است که جلسه نهایی را به تعویق انداخته است. ویلموتس روز گذشته بعد از ۲ سال بیکاری در نهایت هدایت تیم راجا کازابلانکا مراکش را برعهده گرفت.

نکته قابل توجه جزئیات دستمزد ویلموتس در باشگاه مراکشی است که تفاوت فاحشی با دستمزد سالیانه اش روی نیمکت تیم ملی ایران دارد.

آدانسی فدریک خبرنگار آفریقایی درباره جزئیات دستمزد مربی بلژیکی در باشگاه مراکشی، نوشت: مارک ویلموتس ۵۲ ساله ماهیانه ۴۰ هزار یورو از باشگاه کازابلانکا مراکش دریافت خواهد کرد.

دستمزد سالیانه سرمربی سابق ایران در منصب جدید سالیانه ۴۸۰ هزار یورو است، اما نکته اینجاست که تفاوت فاحشی نسبت به دستمزد سالیانه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار یورویی اش در روی نیمکت تیم ملی ایران دارد. مربی بلژیکی مبلغی حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار یورو از دستمزدش در ایران مبلغ بیشتری دریافت کرده است.

برچسب ها: مارک ویلموتس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها