تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

رئیس کل بانک مرکزی به بانک‌ها: پرداخت وام‌های خُرد را راحت بگیرید

یکی از مطالبات مردم از شبکه بانکی، تسهیل در اعطای تسهیلات است و در این راستا، انتظار می‌رود شبکه بانکی با توجه به رتبه اعتباری متقاضیان، شرایط سهل تری را در خصوص سازوکار اعطای تسهیلات خرد به متقاضیان دارای رتبه اعتباری مناسب در نظر بگیرد.

کد خبر: ۱۱۳۹۱۶
۱۵:۵۲ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰

 

رئیس کل بانک مرکزی به بانک‌ها: پرداخت وام‌های خُرد را راحت بگیرید

 

دیدارنیوز: رئیس کل بانک مرکزی از مدیران عامل بانک‌ها خواست در پرداخت وام‌های خرد به اشخاص دارای رتبه اعتباری مناسب تسهیل گری کنند.

 علی صالح آبادی عصر دیروز در جلسه دوره‌ای با مدیران عامل بانک‌ها، گفت: یکی از مطالبات مردم از شبکه بانکی، تسهیل در اعطای تسهیلات است و در این راستا، انتظار می‌رود شبکه بانکی با توجه به رتبه اعتباری متقاضیان، شرایط سهل تری را در خصوص سازوکار اعطای تسهیلات خرد به متقاضیان دارای رتبه اعتباری مناسب در نظر بگیرد.

وی با اشاره به اینکه مفروضات طرح شده برای تدوین قانون بودجه سال آینده توسط دولت، مطلوب است و پیش بینی می‌شود شاهد بهبود در شرایط اقتصاد کلان کشور باشیم.

عنوان کرد: باید این موضوع در نظر گرفته شود که تکالیف قانونی که برای بانک‌ها در نظر گرفته می‌شود، قابلیت اجرا داشته و بانک‌ها بتوانند به طور کامل تکالیف مربوطه را اجرا کنند تا رضایت ذی‌نفعان از عملکرد شبکه بانکی بهبود یابد و در این راستا، مشارکت فعالانه شبکه بانکی در کنار بانک مرکزی، ضروری است.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به ناترازی برخی بانک‌ها، تأکید کرد: بانک مرکزی نسبت به موضوع اضافه برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی، همواره حساسیت داشته و رفع این مشکل که در خصوص برخی بانک‌ها، به ناترازی مزمن تبدیل شده است را در دستور کار دارد و در این زمینه، اهتمام ویژه بانک‌های ذیربط ضروری است.

رئیس شورای پول و اعتبار با اشاره به ضرورت تقویت بازار پول و سرمایه و هم افزایی هرچه بیشتر بین این دو بازار در راستای رفع نیاز بنگاه‌های اقتصادی به منابع مالی تصریح کرد: بازار سرمایه در کنار شبکه بانکی، می‌تواند نقش قابل توجهی در تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی ایفا کند و از این رو، همکاری و هم افزایی بازار پول و بازار سرمایه می‌بایست تقویت شود.

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به شرایط ارزی کشور گفت: ارزش معاملات ارز در سامانه نیما در ۷ ماهه امسال معادل کل سال ۱۳۹۹ بوده است و در بازار متشکل ارزی نیز حجم معاملات تاکنون معادل ۱.۱ میلیارد دلار بوده است که نشان از بهبود شرایط ارزی کشور است و پیش بینی می‌کنیم همین روند رو به رشد تا پایان سال نیز ادامه داشته باشد.

صالح آبادی در پایان، بر همفکری و تعامل مستمر بانک مرکزی با بانک‌ها، به ویژه در فرآیند وضع مقررات و بخشنامه‌ها، با هدف ارتقا عملکرد شبکه بانکی تأکید کرد.در این نشست، مدیران عامل بانک‌ها و مؤسسات اعتباری نیز به طرح دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون موضوعات مرتبط با شبکه بانکی پرداختند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر