تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

۴ بازیکن تیم ملی آلمان به قرنطینه رفتند

بعد از ابتلای زوله به کرونا و کوچ او به قرنطینه، 4 بازیکن تیم ملی آلمان نیز با مثبت شدن تست کرونا، باید به قرنطینه بروند.

کد خبر: ۱۱۳۹۱۳
۱۵:۲۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰

به قرنطینه رفتن بازیکنان تیم ملی آلمان

دیدارنیوز - به نقل از بیلد، صبح امروز اعلام شد که بعد از انجام تست‌های کرونا در اردوی تیم ملی آلمان، نتیجه تست کرونای نیکولاس زوله مثبت بوده است و به همین خاطر این بازیکن از اردوی تیم ملی جدا شده تا به قرنطینه برود.

بعد از این اتفاق سران تیم ملی آلمان تمهیدات احتیاطی سفت و سختی را در اردوی مانشافت ایجاد کردند و علاوه بر تعطیل کردن تمرینات صبح امروز تیم ملی، ۴ بازیکن دیگری که در ارتباط نزدیک با زوله بودند را به قرنطینه فرستادند. بنا به ادعای بیلد، جمال موسیالا، سرژ گنابری، یوسوا کیمیش و کریم آدیمی این ۴ بازیکن هستند که همگی به قرنطینه فرستاده شده اند.

در بیانیه فدراسیون فوتبال آلمان در این باره آمده است: بنا بر دستور العمل‌های وزارت بهداشت، ۴ بازیکن دیگری که در رده بندی یک ارتباط با فرد کرونایی بودند، با وجود تست منفی باید قرنطینه شوند.

منبع: طرفداری
برچسب ها: تیم ملی آلمان
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد