تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

آجورلو: به من گفتند سرمربی را عوض کن گفتم چای‌ات را خوردی برو

مدیرعامل استقلال در برنامه تجلیل از پیشکسوتان باشگاه استقلال اعلام کرد می‌خواهم کار اقتصادی کنم و چه کسی بهتر از شما؟ آن فرد متکبر به من گفت با ۱۰۰ میلیارد عزت باشگاه را می‌خرد. او گفت سرمربی را عوض کن. به او گفتم چایی ات را خوردی برو!

کد خبر: ۱۱۳۸۱۰
۱۴:۴۵ - ۱۷ آبان ۱۴۰۰

آجورلو درباره سرمربی استقلال

دیدارنیوز - مصطفی آجورلو مدیرعامل استقلال در جمع پیشکوستان صحبت‌هایی درباره حمایت از کادر فنی فعلی، کارگزار استقلال و ... انجام داد.

گزیده صحبت‌های آجورلو را می‌خوانید:

از اینکه این همه جنتلمن در اینجا می‌بینم خوشحالم. از دیدن خانواده پیشکسوتان فقید باشگاه هم خیلی خوشحالم. من امیدوارم نوکری شما و هواداران را باشگاه را بکنم. نیامدم حرف بزنم. آمده‌ام تا کار کنم و مشکلات را حل کنم. این باشگاه آنقدر ثروتمند است و بزرگ است که بتواند تولید ثروت کند. یک آقایی آمده بود و می‌گفت پول می‌آورم و باید بالای سر پولم هم باشم. به او گفتم نیازی به تو نداریم. باشگاه استقلال ثروتمند است. کار فنی صفر تا صدش در اختیار فرهاد مجیدی است و ان‌شاءالله به او اعتماد کنیم و قهرمانی در لیگ و ستاره سوم را به دست آوریم.

او اضافه کرد:ما امروز یک تصمیم داریم. اول اینکه با هم به هیچ وجه دعوا نداشته باشیم و رفیق باشیم. اختلاف طبیعی است. اگر امروز سکان کادرفنی را به فرهاد مجیدی داده‌ایم، یک صدا حمایت کنیم. منتقد بودن ایرادی ندارد. برای قهرمانی شما بزرگان را جمع کرده‌ام تا بگویم به حمایت شما نیاز داریم و نکند حریف از اختلافات ما سواستفاده کند. ما حقمان است که مدبرانه و همگام از تیم فنی خود حمایت کنیم و نقطه نظرات فنی را در خفا بگوییم.

مدیرعامل استقلال افزود: برای استقلال بد است که در فضای مجازی درباره برخی پیشکسوتان صدایی در بیاید. آقای نامداری دوست خوب من، از او خواستم که یک زمین خوب پیدا کند و ۲۰۰ واحد برای پیشکسوتان بسازد. آن‌هایی که خانه دارند، برای فرزندانشان باشد و آن‌هایی که ندارند، برای خودشان باشد. نباید کسی این صدا را بشنود که فردی که افتخاراتی را کسب کرده، مشکلات دارد.

آجورلو بدون این که اشاره‌ای به نام‌های وب کند، موضوعی را تعریف کرد که می‌تواند مربوط به کارگزار قبلی استقلال باشد، مدیرعامل استقلال گفت:می‌خواهم کار اقتصادی کنم و چه کسی بهتر از شما؟ آن فرد متکبر به من گفت با ۱۰۰ میلیارد عزت باشگاه را می‌خرد. او گفت سرمربی را عوض کن. به او گفتم چایی ات را خوردی برو!

آجورلو در پایان افزود: یک تعاونی تشکیل دهید. خانه تان را از نامداری بگیرید و کار اقتصادی‌تان را هم با عبدیان انجام دهید، چون با او حرف زده‌ام. ما فرصت‌های بزرگ درآمدی در حوزه پوشاک داریم. از پیشکسوتان وحدت رویه و کلام می‌خواهم. برای قهرمانی استقلال به وحدت رویه و کلام شما نیاز دارم. ان‌شاءالله مدیرعامل بعدی استقلال از شما پیشکسوتان باشد.

منبع: طرفداری
برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر