تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

فجر ۱- استقلال ۱؛ رکورد تاریخی از دست رفت!

در حالی که آبی‌های تهران تا ثانیه‌های پایانی بازی در حافظیه شیراز با یک گل پیش بودند و چهارمین برد پیاپی آن‌ها در دسترس بود، یک ضربه سر شادی آن‌ها را از بین برد.

کد خبر: ۱۱۳۵۶۹
۱۸:۳۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۰

فجر ۱- استقلال ۱

دیدارنیوز: در یکی از دیدار‌های آغازین هفته چهارم لیگ برتر، استقلال در استادیوم حافظیه شیراز مهمان فجر بود و هر چقدر که نیمه اول سرد و کسل کننده بود، اما دو تیم در نیمه دوم بهتر ظاهر شدند و فجر نیز در دقیقه ۹۵ به گل تساوی رسید تا یک پیروزی شیرین از دست آبی‌ها بپرد.

ترکیب فجرسپاسی: ایمان صادقی، محمدعرفان معصومی، محمد قنبری، علی مولایی، سیروان قربانی، سعید زارع، حمید نعمتی (۷۴- سجاد عبدویی)، احمدرضا زنده روح، رضا آقا بابایی (۹۰- اتابک زارعی) و محمد کاظمی (۷۴- حسین مهربان)

ترکیب استقلال: سیدحسین حسینی، محمد دانشگر، حسین مرادمند، سیاوش یزدانی، وریا غفوری، جعفر سلمانی، مهدی مهدی‌پور، آرش رضاوند (۶۹- زبیر نیک نفس)، کوین یامگا، امین قاسمی نژاد (۶۱- ارسلان مطهری) و رودی ژستد (۶۱- امیرحسین حسین زاده)

به دلیل وضعیت عجیب چمن ورزشگاه، نیمه اول سرد و کسل کننده‌ای را شاهد بودیم. کیفیت چمن استادیوم حافظیه شیراز روی عملکرد دو تیم تأثیر گذاشته بود و در ۴۵ دقیقه نخست تنها یک موقعیت جدی به روی دروازه‌ها اتفاق افتاد که در دقیقه ۱۹ پاس خوب قاسمی نژاد به کوین یامگا، این بازیکن را با دروازه بان فجر در مصافی تک به تک قرار داد که ضربه پای چپ و عجیب این بازیکن از کنار دروازه به بیرون رفت.

در نیمه دوم با بارش باران، وضعیت کیفیت چمن حافظیه شیراز بدتر نیز شد. با این وجود، تا دقیقه ۶۰ استقلال چند موقعیت نصف و نیمه داشت تا اینکه محمد دانشگر روی خطای محمد کاظمی درون محوطه جریمه سرنگون شد و مرتضی منصوریان یک خطای پنالتی به سود استقلال اعلام کرد. کوین یامگا پشت این توپ ایستاد و ضربه اش را برخلاف جهت حرکت صادقی وارد دروازه کرد و تیمش را به گل نخست بازی رساند.

فجر ۱- استقلال ۱

در ادامه استقلال توسط ارسلان مطهری به یک گل دیگر نیز رسید که توسط کمک داور آفساید اعلام شد. در وقت‌های تلف شده بازیکنان فجر اعتقاد به یک خطای پنالتی داشتند که این مسئله اعتراض شدید نیمکت این تیم را نیز در پی داشت.

در حالیکه بازی رو به پایان بود، در پنجمین دقیقه از وقت‌های تلف شده، یک ضربه کرنر برای فجر به دست آمد که ارسال کرنر سعید زارع به روی دروازه با ضربه سیر سیروان قربانی همراه شد و این بازیکن در آخرین ثانیه‌های بازی گل تساوی را وارد دروازه استقلال کرد تا این بازی در پایان با تساوی یک – یک به پایان برسد.

به هر شکل شاگردان فرهاد مجیدی پس از ۳۶۵ دقیقه بسته نگه داشتن دروازه خود، مقابل فجر گل خوردند تا پیروزی شیرین و خارج از خانه آبی‌ها در آخرین لحظات بازی از دست برود.

برچسب ها: استقلال تهران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان