تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.

گروسی ادعاها درباره بازرسی از مراکز هسته ای ایران را تکرار کرد

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهاراتی مدعی شد که نظارت بر مراکز هسته ای ایران برای بازرسان این آژانس دشوار شده است.

کد خبر: ۱۱۳۵۳۱
۰۹:۵۸ - ۱۴ آبان ۱۴۰۰

 

گروسی ادعاها درباره بازرسی از مراکز هسته ای ایران را تکرار کرد

 

دیدارنیوز: مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در سخنانی مدعی شد که نظارت بر تأسیسات هسته‌ای ایران برای بازرسان این آژانس سخت شده است.

بر اساس این گزارش، «رافائل گروسی» در گفتگو با شبکه خبری سی. ان. ان ادعا کرد: برای آژانس بین المللی انرژی اتمی فعالیت در ایران به صورت چشمگیری دشوار گردیده است.

لازم به ذکر است که گروسی اخیراً هم با طرح ادعاهایی، بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران را به «پرواز در میان ابرهای متراکم» تشبیه کرده بود که به گفته وی نمی‌تواند برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.

این در حالی است که علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان روز گذشته در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: در تماس تلفنی با آقای انریکه مو را، آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی، در روز ۸ آذرماه در وین مورد موافقت قرار گرفت.

گفتنی است، حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه اخیراً در توئیتی اعلام کرد: ما به‌دقت رفتار آقای بایدن را می‌سنجیم. هدف «مذاکره» حرف زدن محض نیست؛ بلکه توافق ملموس و احترام به منافع متقابل است.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ۱+۴ برای مذاکره مبتنی بر رعایت منافع و حقوق متقابل آماده باشد.

منبع: اینتر آذ
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها