تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

تکذیب ربودن دانش آموزان در شیراز ‌

News Image Lead

‌رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان فارس، شایعه ‌ربودن دانش آموزان توسط راننده سرویس در عفیف آباد شیراز را قویا تکذیب و اعلام کرد که از طریق مراجع قانونی شناسایی شایعه سازان پیگیری می شود.

کد خبر: ۱۱۳۵۲
۱۶:۳۴ - ۱۱ مهر ۱۳۹۷
دیدارنیوز - ‌حمیدرضا شعبانی در گفت و گو با ایسنا، گفت: متاسفانه مطلبی تحت عنوان ربایش تعدادی دانش آموز در خیابان عفیف آباد شیراز، بدون ذکر منبع‌ منتشر و باز نشر شده است که به هیچ عنوان صحت ندارد.

شعبانی با تاکید براینکه از زمان انتشار این مطلب و علی رغم اطمینان از عدم وقوع چنین موضوعی، پیگیری های لازم از طریق کارشناسان آموزش و پرورش انجام شده است، گفت: در هیچ یک از مدارس محدوده عفیف آباد و کل شهر شیراز، هیچ حادثه ربودنی حادث نشده است.

رئیس اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: فرآیند تامین و ارائه خدمات سرویس مدارس، یک فرآیند کاملا برنامه ریزی شده و دقیق است که در تمام مراحل پایش و نظارت می شود.

به گزارش ایسنا، طی دو روز اخیر شایعه ای مبنی بر ربودن دانش آموزان توسط برخی افراد سودجو در پوشش سرویس مدرسه منتشر شده است.

در متن منتشر شده که فاقد منبع و نشانه‌ای از مراجع رسمی است، ادعا شده که طی روزهای اخیر فردی خود را به عنوان جایگزین سرویس یکی از مدارس معرفی کرده و با این شیوه، دانش آموزانی را ربوده است.

باز نشر این شایعه از سوی افراد بدون توجه به لزوم بررسی منبع خبر و اخذ تاییدیه از مراجع رسمی، باعث نگرانی هایی در شیراز شده بود.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی