تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
استاندار خوزستان؛

ضرورت پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ خوزستان در استان

استاندار خوزستان گفت: شرکت ها و موسسات بزرگی که در خوزستان بوده و ظرفیت برای کشور هستند، در عین حال مالیات خود را در تهران پرداخت می کنند، در حالی که می توانند این کار را برای استان انجام دهند و این نیز می تواند به رونق و توسعه خوزستان کمک کند.

کد خبر: ۱۱۳۵۱۹
۱۶:۳۱ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰

ضرورت پرداخت مالیات شرکت‌های بزرگ خوزستان در استاندیدارنیوز خوزستان:صادق خلیلیان امروز (۱۳ آبان) در جلسه ستاد  تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: استان خوزستان، قطب صنعتی کشور است که رتبه دوم را بعد از تهران در تولید ناخالص دارد. البته رتبه اول تهران جای بحث و تفسیر دارد. چون خیلی از آمارها مربوط به شرکت هایی است که در استان خوزستان فعالیت می کنند اما دفاتر آن ها در تهران است و اگر این آمار دقیق تنظیم شود، استان خوزستان اول خواهد بود.
 وی ادامه داد: شرکت ها و موسسات بزرگی که در خوزستان بوده و ظرفیت برای کشور هستند، در عین حال مالیات خود را در تهران پرداخت می کنند. در حالی که می توانند این کار را برای استان انجام دهند و این نیز می تواند به رونق و توسعه استان کمک کند. این شرکت ها، حساب ها و گردش مالی را در تهران نگه می دارند و ظرفیت ها را از خوزستان کسب می کنند اما از ثمرات آن ها جای دیگری بهره مند می شود. ما دچار کمبود نقدینگی هستیم، درحالی که اگر گردش و تمرکز حساب ها در استان باشد، قطعا بسیاری از گله ها از کمبود نقدینگی وجود نخواهد داشت.

استاندار خوزستان تصریح کرد: خوشبختانه ستاد تسهیل، جایگاه بسیار خوبی است که می توان از این مسیر بسیاری از مشکلات را حل کنیم.


 همچنین سید نورالله حسن‌زاده معاون اقتصادی استاندار خوزستان، اظهار کرد: ما در حوزه پتروشیمی بیش از ۱۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کردیم. سالانه بین ۵ تا ۶ میلیارد دلار صادرات داریم و درآمد این پتروشیمی‌ها و گردش آن‌ها در استان نیست.

وی افزود: مانده سپرده گذاری‌ها و تسهیلات در استان منتهی به تیر ۱۴۰۰، ۱۳۱ هزار میلیارد تومان سپرده گذاری در بانک‌های استان و ۶۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات است.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان گفت: استان خوزستان با خیلی از استان‌ها در خصوص سقف تسهیلات، یکی است. در بانک‌های استان در بهترین حالت ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان حداکثر سقف برای بررسی طرح‌ها است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر