دیدارنیوز - محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، صبح امروز (چهارشنبه) در نشست خبری در خبرگزاری آنا اظهار داشت: مردم متدین اهواز با هجمه تروریستی مواجه شدند که مایه تاسف بود. در جنگ نیابتی که آمریکا، صهیونیست ها و برخی کشورهای منطقه در پی آن هستند، تعدادی از هموطنان ما به خاک و خون کشیده شدند.
وی افزود: نیروهای دفاعی کشور با یک حرکت مقتدرانه و عالمانه توانستند یکی از مراکز تروریستهای تکفیری را هدف قرار دهند. سپاه با حرکت خود، به حکومت های توطئه گر منطقه، ضرب شصت نشان داد.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: دشمنان مطمئن باشند اگر دستی به میهن ما دراز شود، قطعا قطع خواهد شد. یک سری از مقامات آمریکایی دنبال دریوزگی هستند. آمریکایی ها گفتند که ما را جدی بگیرید؛ ما هم با حمله موشکی اخیر به آن ها، اعلام کردیم که شما را جدی گرفتیم.
وی با اشاره به لزوم نگاه ایران به کشورهای شرقی در روابط بین المللی، گفت: در تنظیم روابطمان با کشورهای مختلف، اعم از روابط سیاسی و فرهنگی و اقتصادی، باید در پی منافع حداکثری خود باشیم؛ هیچ کشوری هم قاعدتا برای رضایت خداوند متعال به ما کمک نمیکند.
باهنر ادامه داد: مراودات و مذاکرات همیشه باید باشد؛ باید با قدرت دیپلماسی رسمی که از طریق وزارت خارجه اعمال میشود و دیپلماسی عمومی که از طریق تجار و گردشگران اعمال میشود، به کشورهای دیگر ثابت کنیم که ارتباط با ایران، برای شما منافعی در پی خواهد داشت.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: نگاه آقای ترامپ و هیئت حاکمه فعلی آمریکا کاملا تاجرمسلکانه است و اصلا زبان دیپلماسی را نمی فهمند. گاف هایی که اینها هر ساعت می دهند، برکسی پوشیده نیست. من نمیدانم جامعه آمریکا دارد چگونه حقارت هایی که هیئت حاکمه آمریکا بر آنها تحمیل میکند را تحمل میکند.
باهنر گفت: میتوانیم با اتخاذ سیاستهای مناسب، روابط خود را با شرق و شرکای مهم خود نظیر هند و چین حفظ و گسترش دهیم. انرژی، خوراک پیشران اقتصاد کشورهایی مانند ژاپن، چین و مالزی است که نمی توانند از طریق خرید و فروش با آمریکا آن را تامین کنند.
وی اظهار داشت: ما امید غیرمتغیری به اروپایی ها نداریم اما به آنها تذکر میدهیم که منافع شما صرفا همین منافع زودگذر نیست. درست است که آمریکا هزاران میلیارد دلار با اروپا و چین مراوده دارد، اما این فقط نیاز اروپا یا چین نیست بلکه نیاز خود آمریکا هم است.
باهنر گفت: این ها(اروپا و بقیه کشورها) متوجه می شوند که تهدیدهای ترامپ، مدبرانه و عمیق و حساب شده نیست بلکه تهدیدهای بازاری است. ما باید مذاکرات خود با اروپا را ادامه دهیم. ما نباید دندان اروپا را بکنیم.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به روز ۱۳ آبان، موعد اعمال تحریم های آمریکا گفت: قرار نیست در روز ۱۳ آبان ماه، اتفاق جدیدی بیفتد. بسیاری از تحریم های ثانویه آمریکا از مدت ها پیش آغاز شده است.
وی گفت: در صورت امنیت حمل و نقل نفتی و انتقال پول حاصل از فروش آن، ما دیگر فعلا مطالبه خاصی نخواهیم داشت البته بدعهدی این آقایان در حافظه افکار عمومی ملت ایران و دنیا باقی خواهد ماند.
باهنر گفت: در میان کارشناسان، نگاه استاتیکی به غرب، باید اصلاح شود. اینکه با غرب میشود کار کرد اما با شرق نه، اینطور نیست؛ با هر جایی که منافع ملی ما را تضمین کند، باید کار کنیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به لزوم جایگزینی واحدهای پولی دیگر به جای دلار گفت: این نهضت باید در دنیا شکل بگیرد و جلو برود. امروز بسیاری از طرفهای تجاری با آمریکا به این حس رسیدهاند که تک روی آمریکا در دنیا زیاد شده است.
وی افزود: آمریکا قبلا مدعی جهانی شدن اقتصاد بود اما هیئت حاکمه امروز این کشور، بسیار صریح میگوید که اقتصاد آمریکا باید بالاتر از بقیه جاها باشد. قطعا سیستم بوروکراسی آمریکا این دور زدن دلار را تحمل نخواهد کرد.
باهنر با اشاره به تحولات اخیر ارزی گفت: دولت دارد زحمت میکشد اما نقدی که به عملکرد دولت وارد است، این است که باید در تحلیل هایش به طور منطقیتر برخورد کند. مثلا در یک دوره ای گفتند که ارز، فقط ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و بقیه ارزها قاچاق است. اگر با دیدن واقعیتها می خواستند تصمیم بگیرند، میفهمیدند که نباید آن تصمیم را اتخاذ میکردند.
باهنر گفت: اگر دولت مدبرانه عمل کند، ارز، طی دو یا سه ماه آینده به سمت تک نرخی یا حداکثر دو نرخی شدن حرکت خواهد کرد. نقدی که به دولت وارد است، اینکه مدت هاست وزیر اقتصاد یا وزیر کار یا در برخی کشورها مثل چین و هند و فرانسه سفیر نداریم. مردم باید احساس کنند عده ای در قرارگاه نشسته اند و دارند کار میکنند.
نماینده سابق مجلس درباره دیدار امروز رئیس جمهور با چهره های اصلاح طلب و اینکه آیا صحبتی برای دیدار با رئیس جمهور انجام شده یا خیر، گفت: امروز، زمان جنگ و جدل احزاب اصلاحطلب و اصولگرا نیست. با توجه به اینکه ما تا انتخابات بعدی، یک سال وقت داریم باید وقت و انرژی خود را صرف حل مشکلات اقتصادی کنیم.
وی افزود: البته رئیسجمهور باید توجه داشته باشند که برای مشورت کردن درباره اداره امور کشور میان گروه های سیاسی تفاوت قائل نشوند؛ البته این را هم بگویم که طی روزهای اخیر ما هم با آقای واعظی رئیس دفتر رییس جمهور، جلسه مفصلی داشتیم و درباره مسائل مختلف کشور بحث هایی مطرح شد.