تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

تاخیر در پرواز کرو-۳ در روز "هالووین"

سفر چهار خدمه ناسا و اسپیس‌ایکس به ایستگاه بین‌المللی فضایی به دلیل نامساعد بودن آب‌وهوا به تاخیر افتاد.

کد خبر: ۱۱۳۰۸۲
۱۵:۱۷ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰

کنسل شدن ماموریت کرو-۳

دیدارنیوز ـ به نقل از اینسایدر، طوفان بزرگ اقیانوس اطلس که باد و امواج شدید را به سمت ساحل شرقی هدایت می‌کرد باعث تعویق سفر چهار خدمه ماموریت کرو-۳ شد.

ناسا در روز شنبه اعلام کرد که قرار بود این موشک که "پایداری" (Endurance) نام دارد همزمان با مراسم هالووین در روز یکشنبه بر فراز آسمان فلوریدا به پرواز دربیاید، اما اکنون این پرواز به روز چهارشنبه موکول شده است.

ناسا و اسپیس‌ایکس، روز چهارشنبه، سوم نوامبر، ساعت ۱:۱۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۸:۴۰ به وقت تهران) را برای انجام این ماموریت در نظر گرفته‌اند.

طوفانی که باعث لغو این سفر شد، شمال شرقی ایالات متحده آمریکا را در بر گرفته است.

این آژانس فضایی افزود: انتظار می‌رود شرایط جوی در روز سوم نوامبر برای انجام این ماموریت بهبود یابد.

موشک شرکت اسپیس‌ایکس که بنیانگذار آن ایلان ماسک است، فضانوردان ناسا را برای یک سفر شش ماهه به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد برد. در میان این خدمه فضانوردان آژانس فضایی اروپا و ژاپن نیز حضور دارند.

کنسل شدن ماموریت کرو-۳

در این ماموریت که کرو-۳ نام دارد فضانوردان ناسا "راجا چاری" فرمانده، "توماس مارشبورن" خلبان و "کایلا بارون" متخصص ماموریت و "ماتیاس ماورر" از آژانس فضایی اروپا حضور خواهند داشت.

اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، موشک "پایداری" در روز چهارشنبه از پایگاه فضایی کندی به فضا خواهد رفت و فضانوردان پیش از رسیدن به ایستگاه فضایی ۲۴ ساعت را در فضا خواهند گذراند.

پس از آن فضانوردان کپسول فضایی «کرو دراگون» و سایر فضانوردان ایستگاه فضایی پیش از باز کردن دریچه کپسول فضایی، به مدت دو ساعت به انجام فرآیند چک کردن نشتی می‌پردازند.

در نهایت فضانوردان وارد ایستگاه فضایی خواهند شد. در حال حاضر هفت نفر در این ایستگاه مستقر هستند که به استقبال فضانوردان کرو-۳ خواهند رفت.

طی چندین هفته پس از رسیدن فضانوردان کرو-۳ به ایستگاه فضایی، خدمه ماموریت کرو-۲ به زمین بازخواهند گشت. زمان دقیق این سفر هنوز اعلام نشده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نجوم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر