تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی معرفی شد

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی ایمان شمسایی را به سمت مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی منصوب کرد.

کد خبر: ۱۱۳۰۷۷
۱۴:۴۹ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰

معرفی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی

دیدارنیوز ـ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به ایمان شمسایی آمده است:

«نظر به سوابق فرهنگی و تجربیات ارزشمند جناب­ عالی در حوزه رسانه و به پیشنهاد معاون محترم امور مطبوعاتی و اطلاع‌­رسانی به موجب این حکم به سمت مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌­های داخلی منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از ظرفیت­ اصحاب رسانه و نیروی انسانی متعهد و انقلابی، در زمینه گسترش فعالیت‌های مطبوعاتی، نظارت بر فعالیت­‌های مطبوعات و خبرگزاری‌­ها و پایگاه‌­های اطلاع­‌رسانی الکترونیک، حمایت از تشکل‌­های صنفی در حوزه مطبوعات و تأمین آزادی‌های مصرح در قانون مطبوعات و انجام بهینه شرح وظایف و مأموریت‌­های اداره کل موفق و مؤید باشید.»

از جمله سوابق اجرایی ایمان شمسایی می‌توان به مدیر عامل موسسه فرهنگی قدس و مدیر مسئول روزنامه قدس وابسته به آستان قدس رضوی، قائم‌مقام و سردبیر خبرگزاری مهر، عضو هیات مدیره موسسه مطبوعاتی ایران و مشاور رئیس و دبیر کمیته اطلاع‌رسانی سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد.

پیش از این احسان‌الله حجتی عهده‌دار مسئولیت اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

برچسب ها: وزارت ارشاد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر