تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مظاهری در استانه جدایی از استقلال قرار گرفت

رشید مظاهری قصد جدایی از استقلال را دارد و به نظر می‌رسد این بار مقصد او فولاد است وی پیش از این یک بار حتی قراردادش را هم با این باشگاه فسخ کرد، اما با درخواست مصطفی آجورلو دوباره به این باشگاه برگشت.

کد خبر: ۱۱۳۰۶۵
۱۴:۰۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰

جدایی مظاهری از استقلال

دیدارنیوز - از صحبت‌های فرهاد مجیدی در نشست خبری بعد از بازی با تراکتور اینطور برداشت شد که رشید مظاهری قصد جدایی از استقلال را دارد و به نظر می‌رسد این بار مقصد او فولاد است.

رشید مظاهری از زمانی که با استقلال قرارداد امضا کرد بار‌ها قصد جدایی از این تیم را داشت و یک بار حتی قراردادش را هم با این باشگاه فسخ کرد، اما با درخواست مصطفی آجورلو دوباره به این باشگاه برگشت.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس مهاجم خارجی محبوب را جذب کرد

مطابق پیش بینی‌ها رشید مظاهری با شروع فصل به دروازه بان نیمکت نشین استقلال تبدیل شد و حالا دوباره شایعاتی در مورد جدایی این بازیکن به گوش می‌رسد.

در این بین مظاهری دقیقا مثل بار‌های قبلی که قصد جدایی از استقلال را داشت این شایعه را در میکسدزون تکذیب کرد، اما فرهاد مجیدی وقتی با سوالی در مورد احتمال پیوستن مظاهری و علیرضا رضایی به فولاد روبرو شد ترجیح داد به این شکل به آن پاسخ بدهد: به هیچ عنوان اجازه جدایی رضایی را نمی‌دهم. او دروازه‌بان بسیار جوانی است قبلاً هم گفته‌ام او می‌تواند ۱۰ سال دروازه بان تیم ملی باشد. به هیچ عنوان اجازه جدایی او را نمی‌دهم، در مورد سایر بازیکنان با باشگاه می‌توانید صحبت کنید.

با این شرایط به نظر می‌رسد فرهاد مجیدی مخالفتی با جدایی رشید مظاهری نخواهد داشت و احتمال اینکه او ظرف روز‌های آینده از استقلال جدا شود و با فولاد قرارداد امضا کند بسیار زیاد است.

منبع: طرفداری
برچسب ها: استقلال
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
علی
|
United Arab Emirates
|
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
0
0
اقای مجیدی به دیوار پوسیده این حسینی تکیه نده. مثل فینال جام حذفی با تراکتور در جای حساس گند میزنه.
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين