تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
بازی مرگ و زندگی در لیگ قهرمانان آسیا ۲

المحرق - استقلال؛ پیروزی یا خداحافظی

استقلال ایران تنها با پیروزی از مرحله گروهی صعود خواهد کرد و با هر نتیجه دیگری باید خیلی زود از لیگ قهرمانان آسیا ۲ خداحافظی کند.

کد خبر: ۱۹۳۳۹۲
۱۰:۴۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۴

المحرق - استقلال؛ پیروزی یا خداحافظی

دیدارنیوز: استقلال برای صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان آسیا ۲، چاره‌ای به جز پیروزی برابر المحرق بحرین ندارد.

پس از مشخص شدن قرعه استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ۲، با توجه به سابقه و افتخارات این تیم در مقایسه با سایر رقبا، به نظر می‌رسید که آبی‌پوشان کار دشواری برای صعود به مرحله حذفی نداشته باشند ولی برخلاف انتظار از بین ۳ نماینده ایران که در ۲ جام آسیایی حضور دارند، تنها استقلال است که وضعیت صعود مبهمی دارد. این تیم در بازی آخر مرحله گروهی، امشب (چهارشنبه) ۳ دی از ساعت ۱۹:۳۰ میهمان المحرق بحرین است.

محکوم به پیروزی

استقلال لیگ قهرمانان آسیا ۲ را به نحو غیرقابل باوری بد آغاز کرد. این تیم در گام نخست، برابر الوصل امارات با دریافت ۷ گل متحمل سنگین‌ترین شکست تاریخش شد. پس از آن در خانه برابر المحرق بحرین تن به شکست داد. این آخرین باخت استقلال در این فصل در تمام رقابت‌ها است و پس از آن وضعیت استقلال بهبود یافت ولی شروع غیرقابل قبول این تیم، وضعیت دشواری را برای صعود این تیم ایجاد کرده است.

استقلال با ۵ امتیاز در رده سوم است و المحرق با ۷ امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد. صعود الوصل به عنوان تیم نخست قطعی شده و الوحدات هم شانسی برای راهیابی به مرحله بعد ندارد. با این اوصاف استقلال و المحرق باید برای قرار گرفتن در رده دوم بجنگند. استقلال تنها با پیروزی از مرحله گروهی صعود خواهد کرد و با هر نتیجه دیگری باید خیلی زود از این مسابقات خداحافظی کند.

استقلال برای جبران تاریخ

این بازی ششمین تقابل تیم‌های ایرانی و بحرینی در رقابت‌های آسیایی است. استقلال تنها تیم ایرانی است که برابر تیمی از بحرین شکست خورده است. پرسپولیس و تراکتور ۲ تیم دیگر ایرانی که مقابل نمایندگان بحرین قرار گرفته‌اند در یکی از ۲ دیدار رفت‌وبرگشت موفق به غلبه بر این تیم شدند و حالا استقلال امیدوار به تکرار این آمار است.

استقلال در هفته‌های اخیر تا حدی از روند خوب خود فاصله گرفته و در ۷ بازی قبلی در تمام رقابت‌ها در وقت قانونی به ۶ تساوی دست یافته است. این تیم با یک بازی معوقه در رده چهارم لیگ برتر ایران است. المحرق هم در لیگ بحرین با یک بازی کمتر از تیم صدرنشین یک امتیاز کمتر دارد و دوم است.

استقلال در این بازی چند غایب سرشناس دارد. رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی در یک اتفاق جنجالی همراه تیم به بحرین نرفته‌اند. دیدیه اندونگ با تیم ملی گابن در جام ملت‌های آفریقا حضور دارد و گفته می‌شود قراردادش با آبی‌ها را هم فسخ کرده است. مهران احمدی و علیرضا کوشکی هم به دلیل مصدومیت و محرومیت غایبان قطعی استقلال در این بازی هستند. نگرانی اصلی استقلال در قلب خط دفاع است. جایی‌که رستم آشورماتوف و سامان فلاح شرایط مبهمی برای رسیدن به این بازی دارند. در سمت مقابل المحرق هم بدون غایب نیست. ابراهیم‌لطف‌الله (دروازه‌بان)، برونو سانتوس (مدافع راست) و الیوت سموئز (وینگر)، ۳ غایب بزرگ المحرق در این بازی هستند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها